2777
2789
عنوان

تغییر رشته

498 بازدید | 34 پست

سلام من ورودی امسال یکی از سه رشته اصلی تجربی هستم.خواستم بپرسم بعد از دو سه ترم اگه تو رشته خودم معدل الف باشم میتونم به دانشگاه درخواست برای تغییر رشته بدم یکی رشته دیگه از اون سه تا رو بخونم.پردیس هم هستم اگه به دانشگاه یه پولی هم بدم قبول میکنن همونجا یه رشته دیگه رو بخونم اگه قبل علوم پایه اقدام کنم؟شما کسی رو دیدین تونسته باشه عوض کنه؟

فکر نکنم بشه عزیزم مگر اینکه پول زیرمیزی بدی اونن خیلی زیاده صندلی رشته پزشکی تو تهران و شهید بهشتی بالای ۵۰۰میلیونه

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم بشه عزیزم مگر اینکه پول زیرمیزی بدی اونن خیلی زیاده صندلی رشته پزشکی تو تهران و شهید بهشتی ...

صندلیو میخرن بعد مدرک بهشون نمیدن؟یا میدن؟

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
صندلیو میخرن بعد مدرک بهشون نمیدن؟یا میدن؟

مدرکو میدن    سال ۹۹ تعرفه پزشکی ۹۰۰تومن

دندون۸۰۰

دارو۷۰۰

پرستاری۴۰۰ فک کنم   

ولی کلیم استرس داره اگه دوست کنجکاو داشته باشی 

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
فکر نکنم بشه عزیزم مگر اینکه پول زیرمیزی بدی اونن خیلی زیاده صندلی رشته پزشکی تو تهران و شهید بهشتی ...

قضیه اونایی که صندلی میخرن فرق داره.من فقط میخوام رشته رو تو یه دانشگاه تغییر بدم.هر دو رشته هم مقطعشون یکیه.دکتری عمومی  

قضیه اونایی که صندلی میخرن فرق داره.من فقط میخوام رشته رو تو یه دانشگاه تغییر بدم.هر دو رشته هم مقطع ...

اینجا کسی اطلاعات درستی فکر نکنم بهت بده

با یه مشاور تحصیلی صحبت کن

شماره هاشون تو گوگل پره

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

ندیدم تا حالا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.