2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 34 پست
پرستاری ۴۰۰😶

آره چون اگه دقت کنی پایه پرستاری شده ۸  دیگه حساب کن بعد ۳الی ۴سال حقوقو با هم جمع کنن ۴۰۰میلیونی در میاد البته این برای کسیه که پولشو خرج نکنه🤣🤣🤣

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
قضیه اونایی که صندلی میخرن فرق داره.من فقط میخوام رشته رو تو یه دانشگاه تغییر بدم.هر دو رشته هم مقطع ...

آها نه والا قضیه اونو اطلاعی ندارم❤

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون اگه دقت کنی پایه پرستاری شده ۸  دیگه حساب کن بعد ۳الی ۴سال حقوقو با هم جمع کنن ۴۰۰میلیو ...

بابا پرستاری براش کار نیس

البته ب جز کشورای خارجی ک خیلی پرستار میخوان 

البته شاید تو این دوران کرونایی پرستار زیاد بخوان ولی بنظرم ارزش نداره این همه بدی

بابا پرستاری براش کار نیس البته ب جز کشورای خارجی ک خیلی پرستار میخوان  البته شاید تو این دور ...

نه من خودم الان پرستاریم  دیگه از کنکور خلاص شدم کار هست ولی خب استخدامی انگار اوضاعش خوب نیست همون قراردادی خیلیا میمونن مگر پارتی و این داستانا   آره امارات مخصوصا عالیه واسه مهاجرت ۲۰هزار دلار حقوق دارن

دقیق بگو من دخترم میدونه بپرسم بگم بهتون الان پزشکی پردیس هستی ؟واضح توضیح بده تا راهنماییت کنم  ...

من دارو پردیس قبول شدم.بخاطر روحیه ای که داشتم و اینکه اصن حوصله سر و کله زدن با بیمار رو ندارم تو انتخاب رشته فقط دارو انتخاب کردم.ولی الان اطرافیان بهم میگن پزشکی از دارو بهتره.برای همین میخواستم بدونم میشه تغییر رشته داد یا نه.ممنون میشم ازشون بپرسین

میشه بپرسم حقوقتون چقده در ماه؟

من تازه ترم ۳هستم ولی از بچای سال بالایی و طرحی پرسیدم تا ۱۲ تومن رفته اما ثابت نیست

خوبه بازم خیلی

آره آخه ازشونم پرسیدم بیچاره ها خیلییی زحمت میکشن چون کلا جمعیت پرستار نسبت به جمعیت کشور کمه 

اره کلا رشته پر زحمتیم هست  موفق باشی عزیز دلم

مرسی عزیزم❤💋