سلام من ورودی امسال یکی از سه رشته اصلی تجربی هستم.خواستم بپرسم بعد از دو سه ترم اگه تو رشته خودم معدل الف باشم میتونم به دانشگاه درخواست برای تغییر رشته بدم یکی رشته دیگه از اون سه تا رو بخونم.پردیس هم هستم اگه به دانشگاه یه پولی هم بدم قبول میکنن همونجا یه رشته دیگه رو بخونم اگه قبل علوم پایه اقدام کنم؟شما کسی رو دیدین تونسته باشه عوض کنه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابا پرستاری براش کار نیس البته ب جز کشورای خارجی ک خیلی پرستار میخوان البته شاید تو این دور ...
نه من خودم الان پرستاریم دیگه از کنکور خلاص شدم کار هست ولی خب استخدامی انگار اوضاعش خوب نیست همون قراردادی خیلیا میمونن مگر پارتی و این داستانا آره امارات مخصوصا عالیه واسه مهاجرت ۲۰هزار دلار حقوق دارن
💫سلام دوستای عزیزم یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@ 🌹❤ خدایا شکرت❤🌹
دقیق بگو من دخترم میدونه بپرسم بگم بهتون الان پزشکی پردیس هستی ؟واضح توضیح بده تا راهنماییت کنم ...
من دارو پردیس قبول شدم.بخاطر روحیه ای که داشتم و اینکه اصن حوصله سر و کله زدن با بیمار رو ندارم تو انتخاب رشته فقط دارو انتخاب کردم.ولی الان اطرافیان بهم میگن پزشکی از دارو بهتره.برای همین میخواستم بدونم میشه تغییر رشته داد یا نه.ممنون میشم ازشون بپرسین