2777
2789
عنوان

حالا چکار کنم,بی بی چک🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثه تو هستم الان. با امروز میشه 9 روز ک عقب انداختم  توی اقدامم اما بی بی چکام همه منفیه& ...

اخه من دکتر گفت که این. ماه بیخیال شو چون فولیکولات ریزن😥قرص داده واسه ماه بعد....ازمایش ندادی شما؟

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
وای تورو خدا منم دو روز عقب انداختم سابقه نداشته گلوکوفاژ میخورم و دو تا آمپول ب ۱۲ زدم ممکنه ب ۱۲ ب ...

والا نمیدونم منم کلومیفن خوردن میگن تاخیر میاره تا یازده روزم سابقه داشته🤕

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
من ازوقتی واکسن زدم عقب انداختم 

من واکسن نزدم گفتم اگه باردار نبودم برم بزنم....

احتمالا منفی آزمایش هم بدی 

آخه خالم حتی آزمایش داد هم منفی بود 

ولی بارداره....نمیدونم چکار کنم

بارداری قبلیم یه روز بعد موعد مثبت شد الان هفت روز جذشته حتی هاله ام نمیندازه😟

آزمایش بده منفی بود باید بری دکتر آمپول بزنی پریود شی تونستی یه سونو واژینال بده شاید کیست داشته باشی 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
آزمایش بده منفی بود باید بری دکتر آمپول بزنی پریود شی تونستی یه سونو واژینال بده شاید کیست داشته باش ...

نه کیست ندارم رروز ۱۲ماه پیش سونو دادم فقط فولیکولام ریز بودن ....خودم میترسم خارج از رحم باشه

اخه من دکتر گفت که این. ماه بیخیال شو چون فولیکولات ریزن😥قرص داده واسه ماه بعد....ازمایش ندادی شما؟

اتفاقن دکتر منم قرص کلومفین داد گف پریود ک شدی بخور وبعدش برو سونو ک اگ بازم فولیکولات کم بودن بری برای ای وی اف...

شما نمیدونی هزینه ivf چنده؟

ن ازمایش بتا نرفتم ولی حس پریودی دارم حس میکنم یه هفته دیگ پریود میشم 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نه کیست ندارم رروز ۱۲ماه پیش سونو دادم فقط فولیکولام ریز بودن ....خودم میترسم خارج از رحم باشه

فولیکول همون تخمکه باید آزاد بشه تو همون ماه اگه نشه همون میشه کیست فعلا اولین کارت یه آزمایش باشه که خیالت راحت شه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
اتفاقن دکتر منم قرص کلومفین داد گف پریود ک شدی بخور وبعدش برو سونو ک اگ بازم فولیکولات کم بودن بری ب ...

والا یه فامییل داریم با ۳۰تومن انجام داده بود الان دوتا پسر داره یکسالشونه...

من چند ماهه اقدامم،پارسال یه سقط داشتم،اوایل فولیکول نداشتم با قرص رشد کردن،دوباره قرص جدید داده که اگه پریود شدم بخورم....