2777
2789
عنوان

حالا چکار کنم,بی بی چک🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست
کلومیفن تنها بدون آمپول هاش شی جی ؟؟؟

اره کلومیفن و لتروزول😥

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
والا یه فامییل داریم با ۳۰تومن انجام داده بود الان دوتا پسر داره یکسالشونه... من چند ماهه اقدامم،پا ...

اسم قرصات چین؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکول همون تخمکه باید آزاد بشه تو همون ماه اگه نشه همون میشه کیست فعلا اولین کارت یه آزمایش باشه ک ...

سابقه کیست و دارم😐✌️

پس کیستِ🤕

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
اسم قرصات چین؟

متفورمین،پردینزول،کارگولین،کلومیفن....

گفت پریود شدی اینارو شروع کن،فعلا که خبری از پریودی نیست....

سابقه کیست و دارم😐✌️ پس کیستِ🤕

ان شاالله که بارداری اگه آزمایش بدی کلا فکرت ازادمیشه همین الان می‌رفتی 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
ان شاالله که بارداری اگه آزمایش بدی کلا فکرت ازادمیشه همین الان می‌رفتی 

منتظره شوهرمم میگه منم باید بیام😐😂

میترسه نگم بهش،بعدش جواب شو همون لحظه میدن؟

اره کلومیفن و لتروزول😥

میرفتی سونوگرافی بعد آمپول میزدی آزاد یشن ،ممکنه کیست شده باشن وقتی بی بی چکت منفیه پس باردار نیستی حتما برو دکتر برات سنو بنویسه ابن قرصا مکمل داره باید حتما هاش سی جی رو بزنی وگرنه همینطور رشد میکنن فولیکولا،من فقط گلوکوفاژ میخورم ،واکسن کرونا و ب ۱۲ زدم احتمالا من بخاطر واکسن تاخیر دارم 😔 بعد سه سااااال ای خدا چی میشد باردار میبودم

منتظره شوهرمم میگه منم باید بیام😐😂 میترسه نگم بهش،بعدش جواب شو همون لحظه میدن؟

تا یه ساعت بعد حاضره من هردو بچهامو صبح نزدیک به ظهر میرفتم ساعت۵حاضرمیشد فعلا برو یا تا عصر حاضره یا فرداصبح

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
میرفتی سونوگرافی بعد آمپول میزدی آزاد یشن ،ممکنه کیست شده باشن وقتی بی بی چکت منفیه پس باردار نیستی ...

من بعدواکسن تا یه هفته لکه بینی داشتم

میرفتی سونوگرافی بعد آمپول میزدی آزاد یشن ،ممکنه کیست شده باشن وقتی بی بی چکت منفیه پس باردار نیستی ...

اخه دکتره گفت لازم نیست خیلی ریزن شاید اخرای سیکلت ازاد بشن،یه ۱۱داشتم چندتا ۸.و۶😐سینه هام حساس شدن ورم دارن،ترشح خیلی زیاد دارم،دل درد و کمر درد دارم.....همه علائم بارداری رو دارم ولی بی بی چک منفی🤕

اخه دکتره گفت لازم نیست خیلی ریزن شاید اخرای سیکلت ازاد بشن،یه ۱۱داشتم چندتا ۸.و۶😐سینه هام حساس شدن ...

خب سریعتر برو آز بده تو رو خدا بیا اینجا بگو بما ،باردار بودی بزنم دعا کن 

منکه فعلا تاخیر دارم ،فکرم سراغ واکسن نرفت ،یکم امید داشتم که باردار باشم ۰😔

مطمئن باش خدا هر چیزیو به وقتش میده