2777
2789
عنوان

سیسمونی خودتون میگیرید یا مادرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 181 پست

من پدرم گرفت ولی اگر نمیگرفت هیچ کس حق نداشت شکایت کنه من و شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار شیم این ظلمه که تصمیم شخصی ما به پدر من فشار بیاره بعدم نصف وسایل سیسمونی واقعا واجب نیست همش چشم و هم چشمیه

همسرم همراهیم کرد که خودمون بگیریم

شوهرم زبونی حرفم رو قبول کرد ولی حرکتی ازش نمی‌بینم

تازه بهش گفتم یه دونه از النگوهایی که مامانم سر عقد بهم داده رو میخوام بفروشم برای خرید بچه قبول نکرد اصلا جوابم نداد حالا نمیدونم چه فکری میکنه

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آفرین

جهاز هم زیاد نبردم .از خانواده ی مرفه ای هستیم .ولی دوست نداشتم خانواده ام جهاز کامل بدن .در حد کمی بردم .وهمسرم قبول کرد .واسه سیسمونی هم گفتم خودمون میخریم .گفت چشم درست میگی

خودتون بگیرید  اون بنده خداها چه گناهی دارن اگرم شوهرت نخرید اصلا انگار ن انگار بلاخره مجبور ...

یعنی من اصلا به روی خودم نیارم؟

نصفشو خودم خریدم بقیشو بابام 

آخه من بعد از ۷ ماه که عروسی کردم باردار شدم 

بابام دستش خالی بود 

خودمو شوهرم یواشکی میخریدیم میبردیم خونه بابام هیچ کسم نفهمید که خودمم خریدم 

خداروشکر شوهرم منطقیه 

مادرشوهرمم کاری نداره به این حرفا ولی من دوست نداشتم بفهمن که خودمونم خریدیم

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
شوهرم زبونی حرفم رو قبول کرد ولی حرکتی ازش نمی‌بینم تازه بهش گفتم یه دونه از النگوهایی که مامانم سر ...

همسرم خودش میرفت لباس میگرفت با کلی ذوق .خانواده ها بخدا گناه دارن.

ان شاءالله همسرتون همراهیتون میکنه

دقیقا اوضاع منم همینه چند روزه کارم شده گریه نمیدونم چکار کنم حتب خدا هم کمکم نمیکنه😭تو خوبه جهازت ...

واقعا خدا سرشون بیاره

اصلا این بارداری به من خوش نگذشت همش فکرم مشغوله و ناراحت و استرسیم نمیدونم چیکار کنم

واقعا خدا سرشون بیاره اصلا این بارداری به من خوش نگذشت همش فکرم مشغوله و ناراحت و استرسیم نمیدونم چ ...

من هیچ راهی ندارم.از ی طرف شوهرم همش بهم میگه پس کی خانوادت سیسمونی میگیرن از ی طرف بابام نداره خودمم ی ریال پس انداز ندارم حتی چیزای ضروریو بخرم😔

دیگه هرکسی یه رسمی دارن ما مامانم گرفت ولی دیدم کسایی که مشکل مالی داشتن و خودشون سیسمونی رو گرفتن.. ...

آره ولی رسم خوبی نیست به نظرم تازه مادرش به من گفت ما بچه‌ات رو دوست داریم نه پدرو مادرت

از این ناراحت میشم که حتی دوست داشتن پدرو مادر منو قبول ندارن بعد بخوان هزینه هم بکنن

من پدرم گرفت ولی اگر نمیگرفت هیچ کس حق نداشت شکایت کنه من و شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار شیم این ظلمه ...

من که شوهرم کارش یه طوریه نمیتونم وسیله زیاد داشته باشم مدام ممکن خونمون عوض بشه من تخت و کمد و  کالسکه نمیخوام چندتا لباس و رختخواب و وسایل حموم و چندتا چیز دیگه میخوام

آره ولی رسم خوبی نیست به نظرم تازه مادرش به من گفت ما بچه‌ات رو دوست داریم نه پدرو مادرت از این نار ...

.

من بعضی از وسایلی که دوس داشتم ولی گرون بودن رو گذاشتم به پول شوهرم گرفتیم بعد به مادرش گفت خانواده من گرفتن😂 اگر شوهرت قبول کنه اینجور کاری هم خوبه بگو بابام گرفته

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
جهاز هم زیاد نبردم .از خانواده ی مرفه ای هستیم .ولی دوست نداشتم خانواده ام جهاز کامل بدن .در حد کمی ...

همسرت باشعوره مشکل اینه من نمیدونم همسرم تحت‌تاثیر حرف مامانش قرار میگیره یا نه

مثلا من نمیخواستم مبل بخرم سر جهیزیه مامانش اینقدر حرف زد مجبورم کرد آخرهم توی جمع گفت من گفتم نخره خودش دوست داشته

نصفشو خودم خریدم بقیشو بابام  آخه من بعد از ۷ ماه که عروسی کردم باردار شدم  بابام دستش خ ...

من هم بعد ۷ ماه باردار شدم برای همین میگم فشار روی پدرمه