2777
2789
عنوان

سیسمونی خودتون میگیرید یا مادرتون؟

3522 بازدید | 181 پست

سلام دوستان

راستش اوضاع اقتصادی پدرم مساعد نیست به تازگی هم جهیزیه برام‌گرفته من اصلا این حق رو به خودم نمیدم که ازشون درخواست سیسمونی کنم بعدشم من بچه خواستم چرا اونا باید سختیش رو بکشن

حالا مادرشوهرم روی این چیزا حساسه سر جهیزیه‌ام خیلی اذیتم کردم این دفعه هم گفتم بیچاره مامانت‌اینا جهیزیه تموم نشده میخوان سیسمونی بدن😐حالا من شوهرم گفتم نباید از پدرم انتظار داشته باشه اونم چیزی نگفت ولی الان حتی میگم بیا این بلوز رو بگیریم هیچی نمیگه اصلا هم نمیاد بخریم

حالا من استرسش رو دارم اینم بخواد ساز مامانش رو بزنه بگه مامانم اینا باید بخرن چیکار کنم من واقعا نمیتونم همچین چیزی ازشون بخوام

به نظر شما چیکار کنم چطور جوابشون رو بدم که نتونن حرفی بزنن و متلک بندازن

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊

وظیفه اونیه که بچه تولید میکنه نه پدر مادر 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفه اونیه که بچه تولید میکنه نه پدر مادر 

من هم همچین نظری دارم ولی نمیدونم چطور رک بگم که اینا هم طلبکار نباشن نمیدونم اصلا این چه رسم مزخرفیه

خودمون گرفتیم .خانواده هام چه گناهی کردن .خودمون خواستیم که بچه داشته باشیم به خانواده مربوط نیست

واقعا آفرین

دیگه هرکسی یه رسمی دارن ما مامانم گرفت ولی دیدم کسایی که مشکل مالی داشتن و خودشون سیسمونی رو گرفتن..ولی بنظرمن اگر خودتون بگیرید هم خیلی بهتره وقنی خانواده بگیرن نمیشه بگی اینو میخوام اونو نمیخوام اذیت میشن 

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏