2777
2789
عنوان

ویروس اچ پی وی

2140 بازدید | 14 پست

سلام. کسی هست اچ پی وی داشته باشه و ازبین رفته باشه؟؟ من داشتم ازبین رفته دیروز جواب ازمایشمو گرفتم منفی بود😍😍😍میخوام ببینم وقتی منفی میزنه یعنی کلا ازبین رفته دیگه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال داشتم 

من ۳-۴ ماه پیش یه جوشای سفید بشددددت دردناک همراه با یبوست زیاد زدم دکترم رفتم گفت معلوم نیست چیه داروهای مخصوص تبخال و زگیل اینا داد و بعد یه هفته خوب شدم و تا الانم دوباره برنگشته 

بنظرت لازمه الان پیگیری کنم؟ ممکنه چیز دیگه بوده باشه و دیگه هیچوقت برنگرده؟

ببخشید یه سوال داشتم  من ۳-۴ ماه پیش یه جوشای سفید بشددددت دردناک همراه با یبوست زیاد زدم دکتر ...

به این جوش ها میگند اکنه ناشی از یبوست.یعنی کبد شما بیش از اندازه سموم و مواد زائد رو به خودش جذب کرده 

بهتره یه ازمایش کبد بدید 

به این جوش ها میگند اکنه ناشی از یبوست.یعنی کبد شما بیش از اندازه سموم و مواد زائد رو به خودش جذب کر ...

خیلی ممنونم آره احتمالش زیاده چون من یه دوره یه ساله رواکوتان دو سال پیش مصرف کردم حتما آزمایش رو میدم

به این جوش ها میگند اکنه ناشی از یبوست.یعنی کبد شما بیش از اندازه سموم و مواد زائد رو به خودش جذب کر ...

من بیرون زدگی داره مقعدم ...چندوفت پیش ی سری جوش مثل زیرپوستی زد سمت مقعدم حدود۴تا۵تا....ولی مث زگیل سیاه نبود ممکنه باشه؟

فقط ببخشید این جوشایی که میگم اطراف مقعدم بود مشخص بود تا داخل مقعدمم ادامه داره روی صورتم نبودااا بازم بنظرتون همون آکنه هست؟

من بیرون زدگی داره مقعدم ...چندوفت پیش ی سری جوش مثل زیرپوستی زد سمت مقعدم حدود۴تا۵تا....ولی مث زگیل ...

به این جوش ها پوسچول میگن که هنگام دفع مدفوع تحریک میشند.به نظرم یه دکتر پوست برید.اما این جوش ها با شوینده بنزوئیل پروکساید کاملا از بین میرن

بازم تاکید میکنم دکتر برید