2777
2789
عنوان

سزارین

200 بازدید | 14 پست

من دیابت بارداری دارم ..به دکترم گفتم سزارین میخوام ..گفت سزارین اختیاری محسوب میشی..یعنی باید بهش پول اضافه بدم؟🤔مگه دیابتیا سزارین اجباری نیستن؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم...میگم خانواده شوهرت اصلن تولدی چیزی جشنی عروسی ای نمیگیرن که شوهرت بخاد بره؟ 

یا عروسی فامیلاشون چی؟

اگه دوس داری ج بده ها خیلی کنجکاوم آخه خانواده شوهر من هر روز یه جشنی میگیرن هر روز یه مهمانی ....اه

سلام عزیزم...میگم خانواده شوهرت اصلن تولدی چیزی جشنی عروسی ای نمیگیرن که شوهرت بخاد بره؟  یا ع ...

سلام گلم...شما هم قطع رابطه ای؟

نه فعلا توی این مدت هیچ خبری نبوده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
سلام گلم...شما هم قطع رابطه ای؟ نه فعلا توی این مدت هیچ خبری نبوده

ن قطع رابطه نیستم ...ولی هر روز یه جشن و مجلس میگیره...چون شوهرم کادوی گرون و خرج زیاد میکنه حرص میخورم هی تولد میگیره برا دختراش هر سال

ن قطع رابطه نیستم ...ولی هر روز یه جشن و مجلس میگیره...چون شوهرم کادوی گرون و خرج زیاد میکنه حرص میخ ...

برا من زیاد اهل این کارا نیستن خداروشکر

شانس آوردی اگه من قطع رابطه کنم بدبخت میشم هر روز شوهرم تنها میره ..هی زنگ‌میزنه امشب مهمان دارم بیا ...

چقد  رو مخن😑کاریش نمیتونی بکنی جز تحمل

خیلی 

چن وقته ازدواج کردی؟ چنتا بچه داری؟