۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم...میگم خانواده شوهرت اصلن تولدی چیزی جشنی عروسی ای نمیگیرن که شوهرت بخاد بره؟ یا ع ...
سلام گلم...شما هم قطع رابطه ای؟
نه فعلا توی این مدت هیچ خبری نبوده
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ن قطع رابطه نیستم ...ولی هر روز یه جشن و مجلس میگیره...چون شوهرم کادوی گرون و خرج زیاد میکنه حرص میخ ...
برا من زیاد اهل این کارا نیستن خداروشکر
ببین میخوای برو از دکترای خوب بپرس حتما پیش دکتر خوب برو .مثلا من رفتم پیش دکتر منیره گلشیرازی که معرفی کرده بودن بهم عالی بودن با تجربه و مهربون خیلی هوامو داشتن
شانس آوردی اگه من قطع رابطه کنم بدبخت میشم هر روز شوهرم تنها میره ..هی زنگمیزنه امشب مهمان دارم بیا ...
چقد رو مخن😑کاریش نمیتونی بکنی جز تحمل