2821
2789

من دوبار تجربه اش کردم هر دوبار هم یهویی گرفتم موقع کرفتن پسرم اشتباه بزرگی کردم که یه روز از خواب پاشدم گفتم دیگه بسه هسته شدم شیر نمیدم یهو کرفتم بدون هیچ امادگی چون پسرم اصلا راه نمیومد واسه تدریجی بزرگترین ضربه رو بهش زدم به خودمم همینطور پسرم خیلی راحت از شیر گرفته شد اصلا حتی یه بارم درخواست شیر نکرد یا بهانه نگرفت ولی با این حال به نظرم اذیت شد از لحاظ روحی چون اون موقع سه تا بچه شیر خوار تو خانواده داشتیم که مدام در ارتباط بودیم جلو چشم پسر من به بچه هاشون شیر میدادن شوهرمم بهشون کفته بود حواستون باشه این بچه گناه داره همینطوری  شیر دادن شمارو نگاه میکنه دوتاشون مراعات میکردن ولی یکیشون و که هیچوقت نمیبخشم مراعات که نمیکرد هیچ به پسر منم تعارف میکرد به نظرم این بدتر از یهویی گرفتن از شیرش بود

دخترم هم یهویی گرفتم ولی سه ماه تموم راجع به اینکه بزرگ شده نباید دیگه شیر بخوره باهاش صحبت میکردم روزی چند بار بهش اینارو میگفتم دخترم وابسته تر بود ولی راحت تر کنار اومد منظورم اینه تو روحیه اش تاثیر نداشت کسی هم دورمون نبود که شیر خوردن اون و ببینه و اذیت بشه شبا بیدار میشد تا دو شب گریه میکرد منو میزد بعد میخوابید بعدش هم که دیگه خوابید تا صبح 

اگر میتونی تدریجی بگیری که تدریجی بهترین روشه من نتونستم چون بچه هام به شدت وابسته بودن و با تدریجی گرفتن بیشتر اذیت میشدن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من دوبار تجربه اش کردم هر دوبار هم یهویی گرفتم موقع کرفتن پسرم اشتباه بزرگی کردم که یه روز از خواب پ ...

مرسی عزیزم

بچه من بزرگه 6 سالشه منم یهویی گرفتم

ولی جدیدا شصتشو میخوره یه جا نوشته بد ربط داره به از شیر گرفتن بچه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم بچه من بزرگه 6 سالشه منم یهویی گرفتم ولی جدیدا شصتشو میخوره یه جا نوشته بد ربط داره به ...

نمیدونم اینو‌خوب مطمئنا یهویی گرفتن خوب نیست ولی خوب بعضی موقعها چاره دیگه ای نیست 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...