آناهیتا_مرعشی مدیر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست شبتون بخیر نی نی سایتی هامن از ابتدای تولدم تا الان که ۳۶ ساله هستم ساکن شیراز بودم و الان به علت شرایط کاری باید جابجا شم و برم اصفهان . هیچکس رو هم ندارم اونجاکسی توی موقعیت من بوده؟ چقدر زمان میبره تا با شرایط خو بگیریم؟ 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸 1400/07/19 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناهیتا_مرعشی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 بدترین شهر برای مهاجرت دق میکنی کنار مردمش آخ چرا 😕 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
شاهیکا_سابق عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 15619 اگه سوالی داری بپرس شاید بتونم کمک کنم.برای اونم دارم آماده میشم چجوری باید بریم کانادا و کار پیدا کنیم و اقامت بگیریم..مهارت کارای ساختمانی داره شوهرم 🖤
آناهیتا_مرعشی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 اینقدر اصفهانهای آرام و مودبند آدم کیف میکنه از مصاحبت باهاشون کلی جاهای دیدنی داره دانشگاهم شهر ... اصفهانی هستی عزیزم؟ یا اونجا دانشجو بودی؟ 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
پروااااز عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 760 یه جوری نوشتی مهاجرت من فکر کردم میخوای قاره به قاره بشی گل فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺 نقش هستی نقشی از ایوان ماست / خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜♀️🧜♀️🧜♀️🧜♀️
آناهیتا_مرعشی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 اشکال نداره میای اصفهان پولات رو جمع میکنی 😄😄😄 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
fiydan عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 3856 فک کردم میخوای بری آمریکا یا مریخ بابا از شیراز داری میری اصفهانعجب ها ۳۶ سالتم هست نه ۱۴ سالت
آناهیتا_مرعشی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 فک کردم میخوای بری آمریکا یا مریخ بابا از شیراز داری میری اصفهان عجب ها ۳۶ سالتم هست نه ۱۴ س ... تغییر توی سن پایین تر ساده تره 👍 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 47695 هر جا یه خصلتی دارن.پذیرش و خوگرفتن به محیطم بستگی به خودت داره.ولی اصفهان مردمش به گرمی شیراز نیستن. ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 40216 اصفهانی هستی عزیزم؟ یا اونجا دانشجو بودی؟ هیچ کدام شهر عبوریم بودخیلی مردم ش باصفانحتما خودت هم رفتی قبلا شهری که فرهنگ و هنر و معماری ش جهانیهقدر این فرصت رو بدون
fiydan عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 3856 تغییر توی سن پایین تر ساده تره 👍 شیراز و اصفهان تغییره، بابا بیخیال
آناهیتا_مرعشی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2985 یه جوری نوشتی مهاجرت من فکر کردم میخوای قاره به قاره بشی گل تا دو سال آینده دارمش 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸