2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 44 پست
مگه چشونه؟؟

اصفهانی ها فقط خودشونو آدم میدونن به نظرم... خیلی روابط خوبی با مسافرا که ندارن. تو خرید هم تا دیدن ما لهجه اصفهانی نداریم قیمت پرت دادن.. ولی بسیار شهر تمیز و آرومیه و کلی جای دیدنی داره.. حوصلت سر نمیره و پاساژای خوب و محله های شیک داره.. از شیراز شیک تره خونه زندگیاشون.. این بود تجربه من

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
هیچ کدام  شهر عبوریم بود خیلی مردم ش باصفان حتما خودت هم رفتی قبلا  شهری که فرهنگ و هن ...

شهر اصفهان که عالیه. روحیه گرفتم مرسی 😘

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جا یه خصلتی دارن.پذیرش و خو‌گرفتن به محیطم بستگی به خودت داره.ولی اصفهان مردمش به گرمی شیراز نیست ...

برداشت خودمم همین بود همیشه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
شهرشون بد نیست. ولی مردمش با غیربومی ها خوب نیستن اصلا

حسش کردم 👍

تا دو سال آینده دارمش

به سلامتی 

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
چجوری باید بریم کانادا و کار پیدا کنیم و اقامت بگیریم..مهارت کارای ساختمانی داره شوهرم

عزیزم اول باید ببینید که برای تخصص شما کدوم کشور میتونه مقصد بهتری باشه. دوم اینکه کانادا حتما ازتون مدرک آیلتس میخواد . و برای یکسری قسمت هاش ، زبان فرانسه هم لازمه

نمیدونم والا من معاشرتی باهاشون نداشتم آره شهر خیلی قشنگ  و شیکیه😍

ما به واسطه شغل پدرم چند سالی زندگی کردیم. به نظرم بهترین شهر ایران از نظر تمیزی، امکانات و شغلی هست..ما دوستای خیلی خوب پیدا کردیم اصفهان ولی مغازه دارا اکثرا بد برخورد میکردن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ان شاء الله اقامت خوبی داشته باشی و روز به روز پیشرفت کنی

ممنونتم جانم❤

سلام عزیزم یه تاپیک خوندم صحبت آیلتس کرده بودین 

گرفتین؟ 

چقدر طول میکشه فول بشی 

و بنظرتون کلاس زبان معمولی میتونه در کنار کتاب و کلیپ خود خوان موثر باشه؟ البته هرموقع به یه سطح خوب رسیدم کلاس خصوصی هم میرم ولی برای رسیدن به سطح معقول چه پیشنهادی دارین

چون میخوام آیلتس آکادمیک برای مهاجرت بگیرم فکر میکنم سخت تر باشه 

لای؟...... نو! 
سلام عزیزم یه تاپیک خوندم صحبت آیلتس کرده بودین  گرفتین؟  چقدر طول میکشه فول بشی  ...

سلام عزیزم بله من ایلتسم رو گرفتم 

کلاس زبان معمولی منظورتون کلاسهای آموزشگاهی هست؟آره عزیزم چرا موثر نباشه فقط زمانش بیشتر میشه . البته به شرطی که خودتون هم خوب با کلاس پیش برید و کنارش فیلم و پادکست و هرچی که میتونید رو بخونید و ببینید و واقعا وقت بذارید.ولی من اگه بخوام بهتون پیشنهادی بکنم اینه که اولش رو برید خصوصی . مهم ترین قسمتش همین مطالب پایه هستن که درست براتون جا بیفته برای من اینجوری بود که هیچوقت توی کلاسهای موسسه درست یاد نگرفتم.سطحتون که رفت بالا دیگه برید کلاسای گروهی موسسه

ولی بازهم بستگی به شما و شرایطتتون داره عزیزم

سلام عزیزم بله من ایلتسم رو گرفتم  کلاس زبان معمولی منظورتون کلاسهای آموزشگاهی هست؟آره عزیزم چ ...

اره منظورم کلاس آموزشگاه هس ولی مختص آیلتس نیست 

سطح پیشرفته میخونم به حد متوسطی تقریبا رسیدم ولی اصلا کافی نیس

آخه الان تو شرایط بدی قرار دارم

تصمیمم برای مهاجرت جدیه ولی خانوادم مخالفن 

الان 17 سالمه سال بعد کنکور دارم 

از یه طرف میگم بشینم جدی برای آیلتس بخونم که تا دوسه سال آینده بتونم مهاجرت کنم برای دانشگاه 

از یه طرف خانوادم که مخالفن نمیدونم تمرکزمو روی چی بذارم 

کلا سردرگمم واسه همین فعلا کلاس خصوصی نمیرم 

لای؟...... نو! 
اره منظورم کلاس آموزشگاه هس ولی مختص آیلتس نیست  سطح پیشرفته میخونم به حد متوسطی تقریبا رسیدم ...

پس هر کلاسی که میتونی رو برو که اهسته و پیوسته پیشرفت رو داشته باشی.خیلی خوبه که واسه آیندت برنامه داری.تو زبان رو بخون.بعدا هرکاری بخوای بکنی بهش احتیاج داری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز