2777
2789
عنوان

نماز اول وقت

112 بازدید | 8 پست

وقتایےڪہ‌دیدےنمـازت‌رو‌اول‌وقت‌ خوندے مطمئن‌باش‌یہ‌ڪار‌خوبے‌ ڪردے

این‌نمـازه‌خودش‌نشـون‌دهنـده‌اینہ‌ڪہ‌ڪار خوبےڪردے و خدا زمینــہ‌یہ‌ڪار خوب دیگہ اےروواست‌فراهم‌ڪرده :)

هروقت‌دیدے اینطورےاتفاقاےخوب‌ پیـش‌‌اومدواست..

سریع‌بگو : خدایآشڪرت...

چـرا ؟! چون‌خداڪارتو‌قبول‌ڪرده ، ڪارتو دیده ڪہ اجازه یہ ڪار خوب دیگہ بهت داده

من وقتایی که از خدا دلگیرم دوس ندارم نماز بخونم 😔 

میگم وقتی منو نمی‌بینی 

برام ارزش قائل نیستی 

چجوری بتونم نماز بخونم آخه؟؟

می‌دونم کارم اشتباهه 

نصحیت نکنید لطفاً 

اما چندین ساله حس میکنم خدا دعاهام رو نمیشنوه 

منتها من رو دارم بازم ازش می‌خوام 

و اون همچنان... 

یکیش ب ضررمه 

دوتاش ب ضررمه 

دیگه همش آخه؟؟

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هی درکت میکنم من فقط ماه رمضون  هی اراده میخاد ندارمش

شما اراده نداری 

من دلخورم 😔 

اما خب نماز اول وقت انقد اجر و ثواب داره که بیشماره 

کاش بتونیم هردو بخونیم 

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

انشالله هر چی خیره خدا بهتون بده.

مرسی عزیز 

دعام کن که دعای دیگری در حق آدم رواتره و زودتر مستجاب میشه 

حتما،محتاجم به دعا  شما هم سر نمازات برام دعا کن.☺️

چشم عزیزم 

خدا که قابل نمیدونه 

انقد برا دیگران دعا میکنم متاسفانه در حق اونا هم مستجاب نمیشه 😣 

اما حتما 

سر نماز میگم خدایا کاربر شلوپی رو خوشبخت و عاقبت بخیر کن 😊