2777
2789

ما رفتیم خونه پدرشوهر. اونجا یک سگ صدا میکرد. من به پسرم گقتم بهش غذا بده ساکت بشه. یکدفعه پدرشوهرم به پسرم گفت یه پیرمرد هست به هاپو غذا میده. عقلش کمه‌. مگه نه پسرم. 

من موندم. نمیدونستم چی باید بگم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

کلی هم فحش و حرف بد میزنه. کلا لات منشه. باید چیکار کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برن بمیرن قوم شوهر حالم از همشون بهم میخوره...الان نفهمیدم چی چی کرد تو حلق بچه چهارماهم منم پایینم باهاشون قهرم...فقط خدا زودتر نجاتم بده همین

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

شاید منظورش این بوده یه بنده خدایی که سلامت عقلی کامل نداره میاد غذا میده به سگه. و این که گفته نه پسرم حتما بچتون هم شاهد غذا دادن اون بنده خدا به سگه بوده. بنظرم دچار سوتفاهم شدی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
کات

اخه چطور؟ تو یه ساختمونیم. شوهر منم تنها بچه است. فقط یک نوه داریم. کلا احساس اختیار میکنه

شاید منظورش این بوده یه بنده خدایی که سلامت عقلی کامل نداره میاد غذا میده به سگه. و این که گفته نه پ ...

پسر من هنوز ۲ سالش نشده.