2777
2789

کلاً باید ده سانت دهانه رحم بازشه تابچه بیاد ولی اگه بیحسی بخواین پنج سانت که دهانه رحم بازبشه یه ماسک بیحسی روبینیتون میزارن ولی این  پیشرفتِ زایمانو کندمیکنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

هزینشو نمیدونم

یه امپول میزنن تو نخاعت 

تا یه حدی دردو نمیفهمی ولی سختت میشه فشار دادن شاید نتونی فشار بدی با وکیوم بچرو بکشن بیرون یا هی شکمتو فشار بدن

بهش میگن زایمان اپیدروال

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نیست یعنی؟

چرا اینک دردو کاهش میده خوبه ولی یه سری عوارض هم داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اهل کجایین؟؟و تلفظ اصلی این وریدی چیه؟؟

مشهدی ام

۸سال پیش دکترم گفت رفتی بیمارستان بگو وریدی میخوام.

وقت بستری گفتن سه مدل بی حسی داریم کدومش؟ گفتم وریدی...شدم ۴/۵سانت تزریق کردن تو انژوکت دستم