یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پخت مرغ من معروفه و همه عاشقشن..اول یه پیازبزرگ نگینی میکنم و سرخ میکنم بعد فلفل سیاه نمک زردچوبه دوقاشق رب میریزم و خوب تفت میدم بعد چن لیوان اب جوش میریزم و چندتا ران مرغ میزارم تو قابلمه و دوتیکه چوب دارچین و یه بسته نخود فرنگی که از قبل فریز کردم و در قابلمه رو میزارم و میزارم دوساعت خوب بپزه..و چندتا سیب زمینی خلالی خیلی نازک میکنم سرخ میکنم و و اخرم با اسلایس لیمو عمانی و سیب زمینی تزئین میکنم و با برنج زعفرونی سرو میکنم..دیشبم پدر و مادرم مهمونم بودن درست کردم جاتون خالی
من مرغ و خیلی کم سرخ میکنم پیاز و با خردکن خرد میکنم درهمون حد ریز تو همون روغن سرخ میکنم رب و اضافه میکنم تا یخورده رنگش باز بشه بعد نمک و فلفل و اگه دوست داشتی ی حبه سیرم توی رب رنده کن مرغارو اضافه کن اب بریز ن زیاد مثلا مرغ نره زیر اب کامل بعد یکی و نصفی لیموترش پچکون توی مرغ زعفرون و ک دم کردی بریز روی مرغ نصف کم فلفل دلمه ایی و چندتا قاچ کن بریز بذار بپزه...من اینجوری درست میکنم خوشمزه میشه
یه مدلم هست که مرغ و با ی کره 50گرمی و پیاز فراوون و زعفرون دم کرده میذاری بپزه با همون اب پیاز میپزه اینم خیلی خوشمزه میشه ولی اب مرغ نداره زیاد فکر نکنم برای مهمونی مناسب باشه
«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️