2777
2789

من پس فردا سونو غربالگری اول دارم 

اولین چیزی ک ب ذهنتون اومد ببینم سالمه نی نیم و همه چی نرماله یا ن رو بگید 

اگه نه بود هم بهم بگید❤

و التماس دعا دارم ازتون ک سالم باشه و ب خوشی بیاد بغلم 

و بگم ک من راجب ب این حدسا اعتقاد دارم پس لطفا چیزی نپرسید ❤🌹

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک هم خودت هم نی نیت سلامت باشید 

100تا صلواتم برات میفرستم:)

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ممنون عزیزم  خیلی لطف میکنی

فدات

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انشالله سالمه 

حسم میگه پسره نی‌نیِ جیگرت 💋💋💋❤❤❤😍😍😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
❤😍😍 خیلی نگرانم ی وقت مشکلی داشته باشه🥺

نه عزیزم نگرانی نداره که 

فردا خیالت راحت میشه 

از سونو اومدی تگ کن خبر بده ❤❤❤❤

نی‌نی کی مشخص میشه؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
نه عزیزم نگرانی نداره که  فردا خیالت راحت میشه  از سونو اومدی تگ کن خبر بده ❤❤❤❤ نی‌نی ...

باشه عزیزم خبر میدم

نمیدونم این سونو شاید احتمالی بگه سونوی بعدی دیگ قطعی میگه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن