2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 112 پست
درسته توی زندگی خستگی   و سختی هست ولی خب می ارزه به بعدش شاید بابای من پولدار نباشه ...

درستو بخون ایشالله ازون طرفم پولدار تر میشی 

تو این سن ازدواج نکنیاااا اصلااااا

خیلی زوده بخدا

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

ببین سوالت خیلی کلیه، من خودم ازدواج رو مقابل تحصیل نمیبینم اصلا، ولی واقعا سن کلا یه عدده، از این جهت که من 16 سال با تو 16 سال با هم فرق داریم، ممکنه 30 سالم داشته باشی ولی واقعا آمادگی تشکیل یه زندگی مشترک رو نداشته باشی، پس ببین این آمادگی و مسئولیت پذیری کی برات ایجاد میشه، و اینکه باید ببینید طرف مقابلت چجور آدمیه، یعنی میخای درس بخونی، اونم باید اهل این موضوع باشه، نه اینکه مثلا اون بخواد یه زنی بگیره براش آشپزی کنه با هم برن مهمونی، تو بخای درس بخونی یا برعکس، من مرد و زنی دیدم که هم پای هم درس خوندن، باید هم کف باشین و آینده تون رو با هم بسازین، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوشبختی ورضایت از زندگی  تو شش ماه معلوم نیس   بزار حدااااااااقل ده سال بگذره بعد م ...

عزیزم همه ی ازدواجهای سن پایین بد نیست میتونه هم ازدواج کنه هم بچه دارشه هم پیشرفت کنه البته باکسی که زیاد اختلافه سنی نداشته باشن وباهم جور باشن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
درستو بخون ایشالله ازون طرفم پولدار تر میشی  تو این سن ازدواج نکنیاااا اصلااااا خیلی زوده بخد ...

می‌دونم ولی خب گیر دادن بیایم شیرینی بخوریم آخه چه شیرینی دختر خودشون هم بود همینو میگفتن؟

جوونی رو تو چی میبینین؟ دور دور با دوستان؟ دوست پسر داشتن؟ تفریح مسافرت؟ ادامه تحصیل؟  موارد ب ...

اینم بگم مامان من اصلا با دوست‌پسر اینا مخالف نیست ولی اینو دارن فکر میکنن

جوونی رو تو چی میبینین؟ دور دور با دوستان؟ دوست پسر داشتن؟ تفریح مسافرت؟ ادامه تحصیل؟  موارد ب ...

من اتفاقا دوست پسرم نداشتم 

مهم ترین چیزی ک میگم من جوونی کردم شما نکردی من کوچیکترین مسئولیتی نداشتم عشق کردم زندگی کردم پیر نکردم خودمو با ازدواج -استرس مادرشوهر و بچه و...

زمانی ک باید نوجوون بودم ووجووون -بودم 

اون سالها ووان سن هیچ وقت  برات تکرار نمیشه 

اما سن 30 تا 70 مثه همه هیچ فرقی ندارن باهم پر ازمسئولیت و دغدغه 

وجدا از همه ی این موارد- استقلال مالی رو اینقدرررررررررررررر مهم میدونم که هرکسی بگه ازدواج کرده خصوصا سن پایین واستقلال مالی نداشته 

میفهمم که این ازدواج هیچ خوشی برا اون شخص نداشته

هرچقدرمممممم خودشو بکشه بگه من خوش بودم 

حاضرم قسم بخورم خوش نبوده   

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...

بنظر من اگه دوستش داری و بنظرت همه جوره اوکیه
و این خیلی مهمه که اون خودش تورو بخواد نه خانوادش
بهش بگو من باید درسم تموم شه و کنکور بدم،الان جواب منفی قطعی بتون نمیدم و همچنان با هم در ارتباط باشیم
ولی دیگه حرفی از ازدواج نباشه تا اون زمان
اگه خودش دوستت داشته باشه و انتخابش باشی قطعا تا اون زمان صبر میکنه
دوراشم میزنه
هم خودت اون موقع با خیال راحت انتخابتو میکنی هم اون
بهش بگو شاید من تا 1 سال دیگه اونقدر تغییر کنم که شما خودت پشیمون شی،بگو من هنوز کاملا بالغ و پخته نشدم
پس این به نفع هر دوی ماست

ببین بزار از تجربم بگم

من ۱۵ سالگی عاشق پسر داییم شدم هنوزم وقتی میبینمش ته دلم دوستش دارم اما به درد ازدواج نمیخوره. مسولیت پذیر نیست به بدقولی معروفه. رفیق بازه. اون موقع من اینارو نمیفهمیدم

و اون موقع مخالف این بودم که ادما تو سن پایین عاشق نمیشن

یچیزیم بگم

من تو ۱۷ سالگی فهمیدم بچه چجوری بوجود میاد

در حالی که تو ۱۵ سالگی عاشق شده بودم مثلا😂😂

و ضمنا من تو ۲۶ سالگی ازدواج کردم با یکی که گولم زد و الان که ۲۷ سالمه دارم طلاق میگیرم

علت طلاق: خیانت اعتیاد کلاهبرداره طرف دروغگووووووو و زبون باز و.... ست

اینم بگم مامان من اصلا با دوست‌پسر اینا مخالف نیست ولی اینو دارن فکر میکنن

من خودم تنها کسی که توزندگیم بوده وهست همسرمه مگه خوشی به دوست پسر و دور دوره؟

اگر موقعیت طرف خوبه وهمه چی روهم هست یعنی خانواده خوب اخلاق خوب شغل مناسب تحصیلات مناسب  پولدار ...

حالا نمیشه هیکلش گنده نباشه😭😂

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
می‌دونم ولی خب گیر دادن بیایم شیرینی بخوریم آخه چه شیرینی دختر خودشون هم بود همینو میگفتن؟

پس وقتی اینقدر سمج هستن و هیچ حق انتخابی برای شما قایل نیستن به نظر من حتی یه بار هم حضوری نذارید بیاند به پدرت بگو و جواب قاطع بدید

شنیدم از فامیله بیست و خورده ایی سنسه نمیدونم چجوریع چون اونا یه جا دیگه زندگی میکنن و با اخلا ...

خب این بده که نمیشناسیش پس فراموشش کن تا بزرگترشدی بعد ازدواج کن بافکر وشناخت