2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اتفاقا دوست پسرم نداشتم  مهم ترین چیزی ک میگم من جوونی کردم شما نکردی من کوچیکترین مسئولیتی ...

ببین همه زندگی ها دغدغه داره مثلا کسی که نوجوانی کرده جوانی کرده و بعدش سبر شده و میخواد الان ازدواج کنه شما قسم میخوری خوشبخت میشه؟ 

گفتم بالا که گفتم خوبی داره حسرت هم داره 

اتفاقا اونی که از سن کم مسئولیت رو دوشش هست پخته تره و سنجیده تر عمل میکنه تو زندگی 

مهم شریک زندگیه آدمه خوب باشه خوب میگذره بد باشه که ارزش نداره 

نه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

ببین بزار از تجربم بگم من ۱۵ سالگی عاشق پسر داییم شدم هنوزم وقتی میبینمش ته دلم دوستش دارم اما به د ...

ببین وقتی یکی را مردم میگن بدقول و بی مسیولیته یعنی تو زندگی مشترک خیلی خیلی بدتره ...اگه باهاش ازدواج میکردی شش ماه اول ازش متنفر میشدی چون اصلا مرد زندگی نیست من شوهرم هم بی مسیولیت هم بدقوله ولی مردم و خانواده ام نفهمیدن دیگه فکر کن کسی که مردم میگن بی مسیولیته دیگه خیلی اوضاعش بد

نه من زود ازدواج کردم 14سالگی خیلی پشیمونم 

حتی اگه شوهرت بهترین هم باشه تو هنوز خیلی بچه ای وفرصت های زیادی داری هم برای درس خواندن هم برای بچگی کردن

کاشکی می‌تونستم برگردم به گذشته به جز درسم به هیچی فکر نمی‌کردم خودمو به یک جایی میرسوندم خیلی پشیمونم

کی فکرشو میکرد یه روز حرفامونو به کسایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙃😢
ببین وقتی یکی را مردم میگن بدقول و بی مسیولیته یعنی تو زندگی مشترک خیلی خیلی بدتره ...اگه باهش ازدوا ...

واقعاً

بیا استارتر اینم نمونه

خلاصه شاید الان معیار های درستی برای انتخابت نداشته باشی

حداقلللل اگه خاستی تو این سن ازدواج کنی ته و توی کتابای ازدواج و رابطه موفق رو دربیار یمدت . بعد ازدواج کن

به خدا بچه ای

درکی که من تو این سن دارمو سن تو اصلا نداشتم ولی پیش خودم ادعا م هم میشد