2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 112 پست

وای خیلی زوده چطور دلت میاد تو این سن خونه ی باباتو ول کنی به مشکلاتت اضاافه کنی

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فقط میتونم بگم ازدواج کردی ، بشور و بساب ، هرروز اینور اونور .  الان هم سنای تو دارن برای پ ...

بخدا من درسته معدلم همش ۱۷ میشه ولی بشدت عاشق درسم  من تو خونه یا ظرف میسوزم مامانم جارو می‌کنه یا من جارو میکنم مامانم ظرف میشورع با این حال خسته میشم نمیدونم چجوری میخام هم درس بخونم  هم کار خونه کنم

دیگه بزرگترین حسرتت اینه جوونی نکردی  من بهترین دوران عمرم مدرسه و دانشگاه و دورهمی با دوستام ...

جوونی رو تو چی میبینین؟ دور دور با دوستان؟ دوست پسر داشتن؟ تفریح مسافرت؟ ادامه تحصیل؟ 

موارد بالا من همه شون رو تا دلت بخواد انجام دادم و میدم جز مورد دوست پسر 

مهم بلوغ عقلی و جنسی و اینها هست که بهش رسیده باشی سن که مهم نیست..بعدم پول مهم نیست، مهم انسانیت طر ...

سن مهم نیست ؟ 

با خانم انسیه خزعلی نسبتی دارین؟

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
به دغدغه های آدم اضافه میشه

اره خب همون

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
وای خیلی زوده چطور دلت میاد تو این سن خونه ی باباتو ول کنی به مشکلاتت اضاافه کنی

درسته توی زندگی خستگی   و سختی هست ولی خب می ارزه به بعدش شاید بابای من پولدار نباشه ولی خب خودم میتونم برم سرکار دست بابامو بگیرم نمیتونم ؟ چون پولدارن گیر دادن ارع ما اینو داریم اینا هم تو در وایسی گیر کردن

من تو سن کم ازدواج کردم و ب شدت پشیمونم زیر بیست پنج ازدواج نکن تا سن ۲۵سالگی سلیقه ثابت نیس و زود نظر ادم عوض میشه بعدم حوصله بشور بساب داری برا خودت خوش باش هروقت ک سنت بالای ۲۳بود و موردی دیدی ک عاشقش شدی اونموقع میتونی باهاش اشنا بشی ازدواج سنتی هم من خوشم نمیاد  درستو ادامه بده 

رفتنت تلخ ترین حادثه عمرم شد😭😭💔
بخدا خودمم راضی نیستم  تجربه هم ندارم بابامم که گفته نه  ولی فکر مامانم مشغوله 😢 و ...

ببین من اگه دختر خودم بودی صد در صد جوابم منفی بود ولی خیلی هم برام مهمه که به خواستگار توهین و بی احترامی نشه ببین فقط همین یه جمله که شما بگی میخوام پزشکی بخونم باعث میشه این پسر تا ۸۰ سالگی که داره فوت کنه این حرف شما یادش نره و فکر کنه شما گفتی من قراره پزشکی بخونم و تو در حد من نیستی و این حس تحقیر شدن تا اخر عمر از یاد خواستگارها نمیره ولی اگه فقط کلی بگی قصد ازدواج با هیچ کس را ندارم یا سن خودم کم هست اصلا امادگی ندارم ...این جور جواب ها که دروغ هم نیست،  اصلا باعث ناراحتی و دلخوری خواستگار و خانواده اش نمیشه