2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 112 پست

نهههه سنت کمه من هیجده سالمه تازه نامزد کردم چون بعید میدونسم دیگه همچین مورد خوبی گیرم بیاد اگه واقعن شرایطش عالیه و میدونی بهترش نمیاد ی نشونی چیزی 

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختیه فقطط،مطمئن باش سخت راه اشتباهی هست،من ۱۸عقد و ۱۹ازدواج کردم بشددددت پشیمونم،تازه همه چی واضح شده بنظرم ۲۵سالگی ایده ال برای ازدواج هست برای دختر

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

مهم بلوغ عقلی و جنسی و اینها هست که بهش رسیده باشی سن که مهم نیست..بعدم پول مهم نیست، مهم انسانیت طرفه...ادم یه همراه و یک دوست برای یه عمر زندگی می خواد..

اگه بری مشاوره کمکت می کنه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من هجده سالمه شش ماهه اذدواج کردم و راضیم و تازه خوشبختم هستم و شوهرمو دوست بودیم تقریبا و همدیگ رو ...

عزیزم خوشبختی ورضایت از زندگی  تو شش ماه معلوم نیس  

بزار حدااااااااقل ده سال بگذره بعد میشه نظر داد 

اونموقع ببین به اندازه ی الان راضی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من 18سالم بود ی تفکراتی داشتم 

22لیسانس گرفتم زمین تا اسمون فرق کرد ذهنیتم

اداره رفتم دیگه افکار خیلییییی بالاتری داشتم 

میگفتم چی بود اون فکرای بچه گونه 

خودت ازدواج سن پایین کردی بقیه رو تشویق نکن بنظرمن

همسر من تو دادگاهه - دادگاهها پره ازاین سبک ازدواجهای سن پایین برا طلاق

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
ن همچین اشتباهی نکن  من خودم ۱۷ سالمه عاشق فامیلمونم میدونم میان خواستگاری به گوششون رسوندم ۲۰ ...

ما چند تا فامیلامون مثله پسر عمو پسر عمه که سن هاشون بیست و خورده اییع خاستگاری کردن پارسال بابام بدون اینکه بشنوه چی میگن گفت نه اینو انگار فکرشون در گیره

عزیزم ازدواج در سن الان تو کودک همسری محسوب میشه، نه تنها غلطه بلکه در خیلی از کشورها غیر قانونیه، حتی برخی کشورها این کار رو با جنایت برابر میدونن.

خانواده شما اگه سطح فرهنگی متناسبی داشته باشن حتی نباید اجازه خواستگاری را به این خانواده بدن.

شما با این سن حتی حق رای، حق رانندگی و .... را نداری.

چطوری میخوای وارد یکی از «مهمترین» مراحل زندگی بشی؟

ازت خواهش میکنم ««حداقل»» تا ۱۸ سالگیت صبر کن و خودت رو بدبخت نکن.

منم همسن خودت بودم ازدواج کردم هم خوبه هم یسری حسرتا میمونه رو دلت 

مثلا برای من که 14 ساله ازدواج کردم خوبیش اینه که دوتا پسر دارم و دیگه بزرگ شدن و تازه 30 سالم شده و عین مجردا میمونم جایی میرم میگن داداشت هستن پخته تر رفتار میکنی هرکی میبینه میگه خوشبحالت بچه هاتو بزرگ کردی تو سن کم و دیگه دغدغه نداری 

ولی حسرت هایی هم داره که دل آدم رو میسوزونه 

خب فقط میتونم بگم ازدواج کردی ، بشور و بساب ، هرروز اینور اونور . 

الان هم سنای تو دارن برای پزشکی تست کار میکنن . و کلی کتاب و ....میخونن ۱۰ تا ۱۲ ساعت .‌میخوای با این قشر رقابت کنی ؟ 

اونم بعد ازدواج ؟؟؟؟  هنوز عصبی هم خواهی شد ، حرف مادرشوهر خواهر شوهر جاری در و همسایه ها . هرروز یه تیکه و کنایه و‌......   

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

ببین اصلا خانواده ای که به خودشون اجازه بدن خواستگاری دختر ۱۶ ساله بیان مشکل دارن حالا برای اینکه باهاتون بد نشن دلشون نشکنه بی احترامی نشه میتونید بگید زنونه بیان ولی صد درصد جواب تون منفی هست یعنی بگید فقط میتکنن به عنوان مهمان بیان و خانواده شما هیچ سوالی نپرسن حتی اسم و سن و شغل پسر را هم نپرسن چون قراره جواب تون منفی باشه .به انها هم اسم دکترا نیار نذار اهدافت را کسی بفهمه فقط بگو حالا حالا تا چند سال قصد ازدواج با هیچ کس را نداری چون امادگی نداری

منم همسن خودت بودم ازدواج کردم هم خوبه هم یسری حسرتا میمونه رو دلت  مثلا برای من که 14 ساله از ...

دیگه بزرگترین حسرتت اینه جوونی نکردی 

من بهترین دوران عمرم مدرسه و دانشگاه و دورهمی با دوستام و سرکار رفتن(گ استقلال مالی برام بهترین ومهم ترین اتفاق زندگیم بود وخوشحالم ک بعد این قضیه ازدواج کردم )

بعدش ک ازدواج کردم سیر از مجردی بودم 

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
ببین اصلا خانواده ای که به خودشون اجازه بدن خواستگاری دختر ۱۶ ساله بیان مشکل دارن حالا برای اینکه با ...

بخدا خودمم راضی نیستم  تجربه هم ندارم بابامم که گفته نه  ولی فکر مامانم مشغوله 😢 و اینکه از شما نظر پرسیدم ببینم چی میگید