2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 44 پست
بااین حجم از قربون صدقه ای ک من از شوهرت دیدم تو زندگیت موفق بودی  نترس منم چند بار دیدم شک کر ...

آقایون خیانت میکنن بیشتر قربون صدقه میرن اینم نمیدونید بدونید

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب قول مهران مدیری لابد یه غلطی کردیم که باج میدیم😂

اسی شوخی کردم جدی نگیریا

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

نه همشون

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
ب قول مهران مدیری لابد یه غلطی کردیم که باج میدیم😂 اسی شوخی کردم جدی نگیریا

خخ دقیقا

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام
قشنگ از چتش معلومه یه خیانتکار واقعیه!😶

چرا الکی قیامت یکی رو می زاری گردن خودت.شاید این خانوم باور کرد بعد چی؟تو قسم میخوری که خیانت میکنه؟😑

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

همه قبل عروسی همینجوری بودن بعد عروسی نون پنیر گوجه سیر پیاز شد

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
نه همشون

درسته 

نگران نباش همه خوابا که درست در نمیاد از بس فکر میکنی بهش😄

یاد فیلم من سالوادر نیستم افتادم

خدارو بخاطرت شکرررر❤پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤

ب اسم شوخی میزارم حرفتو چون تو امضات نوشتی شوخ 

وگرنه آدمی ک زن داره باید حالیش باشه وگرنه یه خائن پسته

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
نه همشون

من یه مدت اوایل بارداریم انگار خل شده بودم،،  میومدم اخرین بازدید شوهرمو چک میکردم،، خواب خیانت میدیدم،،

مشاور گف. بخاطر هورموناته اما نذار پیشرفت کنه،، خداروشکر خودمو پرت. کردم از این بحثا،،چون مطمئنم شوهرم خیلی پاکه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️