بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا منم همینم خصوصا از وقتی باردار شدم خواب خیانت میبینم انگار شک میکنم میترسم،، میگن تغیبرات هورمونیه😂الکی این فکرا رو راه نده که واست پیش میاد،،
الکی ذهن و زندگیتو خراب نکن
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
الحق که دوران عقد اگه همین رویه رو دوسال بعدم داشت همینطور حرف زد واقعا مرد زندگیه😁😁
شوخ و مسخره😁 ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار ...خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام
تاپیکای خیانتِ نی نی سایت و دنبال نکنید تا خوابهای آشفته نبینید
مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️