2777
2789
عنوان

خیانت

888 بازدید | 44 پست

سلام دوستان وقت بخیر،من ۹ ماهه عقدم،تا ی ماه دیگه میرم‌ خونه  ی خودم،چند وقته مدام‌ خوابه خیانت میبینم،چه کار کنم؟اینم‌ عکس‌ پیامای امروز با شوهرم،دوسم داره؟😕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخدا منم همینم خصوصا از وقتی باردار شدم خواب خیانت میبینم انگار شک میکنم میترسم،، میگن تغیبرات هورمونیه😂الکی این فکرا رو راه نده که واست پیش میاد،، 

الکی ذهن و زندگیتو خراب نکن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بااین حجم از قربون صدقه ای ک من از شوهرت دیدم تو زندگیت موفق بودی 

نترس منم چند بار دیدم شک کردم 

چند بارم شوهرمو یواشکی چک کردم بدبخت خبری نبود مطمئن شدم ازش 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

الحق که دوران عقد اگه همین رویه رو دوسال بعدم داشت همینطور حرف زد واقعا مرد زندگیه😁😁

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام

تاپیکای خیانتِ نی نی سایت و دنبال نکنید تا خوابهای آشفته نبینید

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

فقط میخواستی پز شوهرت رو بدی اسی 

🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️