2777
2789
پزشکشون بعد از کسب مدالشون گفتن ک پا قدم خانومشون بوده

میشه لطفا بفرستید چقدر تو نت گشتم ولی پیدا نکردم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوسم میگفت دوستم😐عزیزم ولش کن چرا اخه انقدر پیگیر😐

اره ولش کردم انشالله اگر هم زن گرفت یه زنگ پاک دل بگیره که لیاقتشو داشته باشه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

وای استارتر حسن کراش منم بود🤣🤣🤣🤣🤣

حتی میخواستم دانشگاه برم مازندران😐🤣

شنیدم از کرمانشاه قراره زن بگیره بدجور شکست خوردم

حالا رو یه گیلانی کراش زدم

واس دانشگام میخوام برم رشت😝

وای استارتر حسن کراش منم بود🤣🤣🤣🤣🤣 حتی میخواستم دانشگاه برم مازندران😐🤣 شنیدم از کرمانشاه قرا ...

😂😂😂نه دیگه در اون حدم نیس کراشای‌ من من فقط دوست میدارم بقیه اش با خود کراشه‌ تموم میشه😂

آخه اصلا خیلی ماهه  خیلللی  خوشبحال زن آینده ش  خوشبحال دوستاش  خوشبحال خونو ...

خدایاااا چرااا هول میدی😐

دیدم اونا که با خنده جلو میان ناکس ترن!                   و در آخر دیدم متکی به مشتی خاکسترم!