2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله ضعیف ویتاساین + عکس😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9875 بازدید | 95 پست
نه

ای خدا😔چجوری تحمل میکنی و انقدر صبوری

اقدام خاصی نکردی؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ایشالله که مثبت باشه منم تنبلی تخمدان دارم لتروزول خوردم آمپول زدم منتها بی بی چک هام منفی میشن بیست و دوم موعدمه منتظرم بگذره دوباره تست خون بدم ببینم چی میشه واسه منم دعا کن

اره خیلی چند ماهه اقدامی؟

من تازه شروع کردم ولی خب چون مشکل دارم هی منتظرم زودتر جواب بگیرم

دو سه ماهه تازه

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
چن سالته اسی من تازه ۱۹ سالم شد

من ۱۹ سالمه ۵ ۶ ماه دیگ میشم ۲۰

سلام عزیزم ایشالله که مثبت باشه منم تنبلی تخمدان دارم لتروزول خوردم آمپول زدم منتها بی بی چک هام منف ...

حتما عزیزدلم توام دعا کن مثبت واقعی باشه الکی دلمو خوش نکرده باشم😔

من همیشه مدیکور استفاده میکنم سه یا چهار روزرب موعدم ی هاله خیلییی کمرنگ هس ک نشونه بارداریه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من تازه شروع کردم ولی خب چون مشکل دارم هی منتظرم زودتر جواب بگیرم دو سه ماهه تازه

اها خب پس نگران نباش انشالله به امید خدا همین ماه جواب بگیری ☺️

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

منم همین علائم و دارم امروز ۶روز از موعدم گذشته بی بی چک میذارم منفی میشه😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من همیشه مدیکور استفاده میکنم سه یا چهار روزرب موعدم ی هاله خیلییی کمرنگ هس ک نشونه بارداریه

عه ینی الان بارداری؟کی بی بی زدی؟

اها خب پس نگران نباش انشالله به امید خدا همین ماه جواب بگیری ☺️

ایشالا تو چند ماه اقدامی؟

منم همین علائم و دارم امروز ۶روز از موعدم گذشته بی بی چک میذارم منفی میشه😐

عه چه بد😣خب شاید لقاح دیر انجام شده

هاله هم نداره؟