2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله ضعیف ویتاساین + عکس😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9875 بازدید | 95 پست
البته گفتم پیش یه خانمی رفته بودم اون برام نوشت خیلیا ازش نتیجه دیدن مثلا نوشته هرروز صبا زرده تخم م ...

روغن حیوانی منظورته گلم ؟

منم چندساله اقدامم نمیشه چاق بودم چندماه دکتر رفتم نا امیدشدم ولش کردم.

تواین مدت وزن زیادی کم کردم ورزش میکنم. ماه قبل پیش یه ماما سرشناس رفتم گفت پیاز درمانی کن. قرص کمرکه بشدت رحم رو گرم میکنه و تخمدان رو فعال هرصب با همسرت بخور فقط ویتامین داد و یه بسته لتروزل بعد مدتهااا هردو تخمدانم فولیکول داشت ولی متاسفانه نگرفت گفت هرماه ۲۰ درصد امکان بارداری هست بازم تکرار کن.

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن حیوانی منظورته گلم ؟ منم چندساله اقدامم نمیشه چاق بودم چندماه دکتر رفتم نا امیدشدم ولش کردم. ...

آره همون گلم 

خب الان چطوره وضیتت بازم تنبلی داری

زندگی کن قبل از اینک بمیری:)🖤🥀
آره همون گلم  خب الان چطوره وضیتت بازم تنبلی داری

اینماه ک خوب بود فولیکولام چیزی از تنبلی نگفت دکتر.

انشالله ماه های بعد جواب بگیریم همگی

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
بیبی چک یک هفته بعد از موعد پریودت، جواب میده. نه قبلش.  درد نوک سینه به خاطر پریود میتونه باش ...

قبل پریود هم جواب میده بستگی به لقاح و لانه گزینی داره عزیزدلم

تو این چند سال هیچوقت سابقه درد نوک سینه نداشتم😘

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜