2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله ضعیف ویتاساین + عکس😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9875 بازدید | 95 پست
کیست چه ربطی داره آزمایش بده 

والا تو یه چند تا سایت و تاپیک دیدم گفتم لابد ربط داره ولی خب چون درد نوک سینه دارم شکم کمتر شده به کیست چون اصن کیست به سینه ربطی نداره ک

آز بتا؟نشون میده ینی الان؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا از دهنت بشنوهههه نه ماه قبل خورده بودم ک جواب نگرفتم این ماه هیچیییی نخوردم

خب پس انشالله ک خبریه اگ باردار بودی لطفا برای منم دعا کن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خب پس انشالله ک خبریه اگ باردار بودی لطفا برای منم دعا کن 

حتما عزیزدلم رو چشمم توام خیلی دعا کن مثبت باشم خیلی دل بسته بودم به این ماه فکر میکردم واقعا خبریه ایشالا ک باشه😣

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
کیست ربطی به بی بی نداره جانم

پس خداروشکر از این لحاظ خیالم راحت شد یکم بخاطر دردام میترسیدم کیست داشته باشم

حتما عزیزدلم رو چشمم توام خیلی دعا کن مثبت باشم خیلی دل بسته بودم به این ماه فکر میکردم واقعا خبریه ...

انشالله که خیره منم سه شنبه موعدمه🥺

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
انشالله که خیره منم سه شنبه موعدمه🥺

خدا کنه همین ماه جواب گرفته باشی😍😔چقدر سخته انتظار