2777
2789

سری قبل از روز دوم داشتم ک بعد مثبت شدن افتادم ب تون ریزی این سری هم از روز ۷ دارم کسی بودا مثل من باشه از ی طرف هم عفونت قارچی دارم نگرانم

شما همین خانمی نبودی که التهاب لگن داشت؟گلم چرا نمیری دکتر تا بهت دارو بده عفونتت خوب بشه بعد باردار بشی؟ تا زمانی عفونت داری متاسفانه سقط میکنی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
شما همین خانمی نبودی که التهاب لگن داشت؟گلم چرا نمیری دکتر تا بهت دارو بده عفونتت خوب بشه بعد باردار ...

اخه من هرسری بعد انتقال عفونت میگیرم نمیدونم ک التهاب دارم یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من هرسری بعد انتقال عفونت میگیرم نمیدونم ک التهاب دارم یا ن 

منم خیلی وقتا بوده کمر درد یا دل درد داشتم رفتم دکتر معاینه کرده گفته عفونت داری توهم قبل اینکه بری برا انتقال برو معاینه شو ببین عفونت نداری ان شاءالله اینبار جواب بگیری دوست عزیز

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
منم خیلی وقتا بوده کمر درد یا دل درد داشتم رفتم دکتر معاینه کرده گفته عفونت داری توهم قبل اینکه بری ...

من قبل انتقالم هرهفته ی بار سونو میشدم اگ عفونت بود میگفت دیگه دکترم

من قبل انتقالم هرهفته ی بار سونو میشدم اگ عفونت بود میگفت دیگه دکترم

مگه سونو معلومه؟؟؟برو متخصص زنان معاینه بشی گلم