2777
2789
چرا عزیزم

تاپیکشو خوندی عزیزم؟؟ راهنماییش کن 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ببین الانم ک رفتی خورد وخوراکتو جداکن 2نفرین مگه چقد خرج داره بعدم هرچقدم خرج داشته باشه شوهرت موظفه ...

ن بابااااا نصف مشکل همینه .شوهرمو گفتمش میگه خوراکمو جداکنیم پ بریم ازاینجا دیگه چ کاریه..اگه مادرپدرم نباشن ازگرسنگی میمیریم یعنی اینقد خودشو بی عرضه میدونه و بچه ..خیلی متاسففم خیلی.اما من قوی ام ازپسش برمیام ..خدابزرگه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الانم ک رفتی خورد وخوراکتو جداکن 2نفرین مگه چقد خرج داره بعدم هرچقدم خرج داشته باشه شوهرت موظفه ...

هلیا دیدی میگن مگه آیم سر آبته یا نونم سر نونت؟حالا همینن .یه نون میدن و یه ساختمون.دیگه فکرکردن باید من نوکریشونو کنم

ن بابااااا نصف مشکل همینه .شوهرمو گفتمش میگه خوراکمو جداکنیم پ بریم ازاینجا دیگه چ کاریه..اگه مادرپد ...

ببین تقصیر شوهرته اصلا نمیدونه ازدواج کردن یعنی چی متعهد بودن یعنی چی دختر باهزار ارزو میاد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
هلیا دیدی میگن مگه آیم سر آبته یا نونم سر نونت؟حالا همینن .یه نون میدن و یه ساختمون.دیگه فکرکردن بای ...

مقصرش شوهرته عزیزم اون بهشون همچین اجازه ای داده ک اینجوری رفتارکنن

ببین تقصیر شوهرته اصلا نمیدونه ازدواج کردن یعنی چی متعهد بودن یعنی چی دختر باهزار ارزو میاد

هعیییی کاری کردن ب شوهرم که دیگه چسبیده ب اونا.شایدباورنکنی ولی ب چشمم سیاه شدن همشون حتا شوهرم خیلی خیلی غم دارم من دو روزه هیچی نخابیدم امروز فقط دو ساعت خابیدم

هعیییی کاری کردن ب شوهرم که دیگه چسبیده ب اونا.شایدباورنکنی ولی ب چشمم سیاه شدن همشون حتا شوهرم خیلی ...

والا هرکی بود همینجوری میشد بااین رفتارشون ادم از شریک زندگیش توقع داره ک پشتش با‌ش

ن بابااااا نصف مشکل همینه .شوهرمو گفتمش میگه خوراکمو جداکنیم پ بریم ازاینجا دیگه چ کاریه..اگه مادرپد ...

خب برید از اونجا

خودتم برو سر کار

شده یه خونه سوئیت ۳۵ متری اجاره کنید اعصابتون راحت تره

والا هرکی بود همینجوری میشد بااین رفتارشون ادم از شریک زندگیش توقع داره ک پشتش با‌ش

هعیییی...شوهرم میدونه من گرسنه ام اما امشب بدون من راحت غذا میخورد دیشبم همینجور..یه حالت روانی طوری تو صورتش میبینم چن وقته..خیلی میترسم خیلی ازهمه چی..اون با مشکلاتی که خونوادش پیش میارن کم اورده خیلیم.همش میخواد باهم ماروخوب کنه.هرجا بریم ب مامانش میگه بیا باهامون.میگه مامانم سختی کشیده فکرمیکنم حس حسادت داره ب تو.اما نمیدونم چرا چنروزه عجیب عوض شدع.جوریه که همش میگه تقصیرتوهه

خب برید از اونجا خودتم برو سر کار شده یه خونه سوئیت ۳۵ متری اجاره کنید اعصابتون راحت تره

عزیزم شوهرم بقول خودش غیرتیههه اجازه نمیده اصلااااا.من دانشگاه هم نزاشت برم

هیچ ربطی ب سن نداره من میشناسم همسن شوهرشما مستقله بچه هم داره بعدشم عزیزم تا موقعی ک خونتونو جدانکن ...

چیکارکنم بنظرت وقتی که نمیشه جدا بشیم ازشون نمیزارن میگن بری جداکنی ک راحت باشی آزادی مشروط ب خودت بدی کور خوندی

عزیزم شوهرم بقول خودش غیرتیههه اجازه نمیده اصلااااا.من دانشگاه هم نزاشت برم

بهش بگو غیرت یعنی اینکه نزاری اب تو دلت زنت تکون بخوره

اگه نمیزاری من برم سر کار و کمک خرج باشم موظفی خودت کامل مخارج تامین کنی و زندگیم راحت باشه