2777
2789
هعیییی...شوهرم میدونه من گرسنه ام اما امشب بدون من راحت غذا میخورد دیشبم همینجور..یه حالت روانی طوری ...

من میگم شوهرت مقصره تو باز طرف شوهرتو میگیری چ معنی داره زن وشوهر جوان یکی همراهیشون کنه باهاشون بره بیرون اونم اول زندگی 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
چیکارکنم بنظرت وقتی که نمیشه جدا بشیم ازشون نمیزارن میگن بری جداکنی ک راحت باشی آزادی مشروط ب خودت ب ...

مگه اسیر جنگی گرفتن که نزارن راحت و ازاد باشی دختر

محکم وایستا جلوشون

اگه دیدی شوهرت قبول نمیکنه شروطتو همین الان که سنت کمه و بچه نداری جدا شو حتماا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو غیرت یعنی اینکه نزاری اب تو دلت زنت تکون بخوره اگه نمیزاری من برم سر کار و کمک خرج باشم موظ ...

بقرآن همینو بش گفتم گفت توانم در این حده بعدشم من مرد توام اجازت دستمه ونمیزارم بری .اگ کاری توخونه میتونی انجام بده عب نداره اما بیرون رفتن ن

مگه اسیر جنگی گرفتن که نزارن راحت و ازاد باشی دختر محکم وایستا جلوشون اگه دیدی شوهرت قبول نمیکنه ش ...

دیگه داره خیلی سادگی درمیاره فک میکنه شوهرش فرشته س درصورتی ک شوهرش مقصره اونم هیچ وقت زن ضعیف نمیخاد بعد ی مدتی سردمیشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
مگه اسیر جنگی گرفتن که نزارن راحت و ازاد باشی دختر محکم وایستا جلوشون اگه دیدی شوهرت قبول نمیکنه ش ...

حرف جداشدن میزنین بدنم ب لرزه میوفته من اینقدخاااااستگار داشتم چن تاشون مادراشون می ایستادن پهلو مادرم میگفتن توروخدا دیگه خودت با دختر حرف بزن بلکه راضی شد.حتا یکیشون پدر پسره پامو بوسید گفت دخترم بخداخیلی دوس دارم عروسم بشی قبول کن.اما چرا گیر اینا افتادم که با خاری و ذلت

حرف جداشدن میزنین بدنم ب لرزه میوفته من اینقدخاااااستگار داشتم چن تاشون مادراشون می ایستادن پهلو ماد ...

پاتو بوسید😁😁😁😁😁

دیگه داره خیلی سادگی درمیاره فک میکنه شوهرش فرشته س درصورتی ک شوهرش مقصره اونم هیچ وقت زن ضعیف نمیخا ...

کیک تولد درست میکنم براشون میخورن بستنی همه چی هرغذایی بهتر از هر رستورانی نمیخام تعریف بدم ازخودم بگم اینحور اونجورم میپزم میبرم خدمتشون با دیزاین و ظرفای سرامیکی ازخودم جهازم.برا خونه شوهرم میبرم میزارم جمع میکنم هیچی هیچی

پاتو بوسید😁😁😁😁😁

اره ب مادرشوهرم تعریف کردم گفت چرا پاتو بوسیده مر غریبه نامحرم بوده 😒😒تو دلم گفتم ولم کن توروخدا فقط بلدی ازخدا و نمادبگی هیچی بارت نیست دل میشکنی دل...اما چی بش نگفتم 

خانوادت چی میگن

خونوادم پدرم میخاد بره باهاضون حرف بزنه بببینه مشکل ازکجاس.بابام گفت احتمالا چون بهتون یه ساختمون نوساز دادن خودشون تو ساختمون خرابه زندگی میکنن حسودی و لج گرفتشون

من میگم شوهرت مقصره تو باز طرف شوهرتو میگیری چ معنی داره زن وشوهر جوان یکی همراهیشون کنه باهاشون بره ...

میگیم مادرمونه گنا داره من ادوقتی متاهل شدم بخاطر کرونا و وسیله هم شوهرم نداره چن بار بیرون رفتیم همش

حرف جداشدن میزنین بدنم ب لرزه میوفته من اینقدخاااااستگار داشتم چن تاشون مادراشون می ایستادن پهلو ماد ...

بالاخره کاریه که شده متاسفانه

جلو ضضرو از هر جا بگیری منفعته دختر

نزار چند سال دبگه با یه بچه کاسه چه کنم چه‌کنم دست بگیری

خونوادم پدرم میخاد بره باهاضون حرف بزنه بببینه مشکل ازکجاس.بابام گفت احتمالا چون بهتون یه ساختمون نو ...

خب حسودی دردیه که درمان نداره متاسفانه

دقیقا مادرشوهر منم همینه

چند روز پیش اونجا بودیم جاریم هر چی از دهنش درومد بهش گفت و مادرشوهرم سریع خودشو جمع کرد

ولی من چیزی نمیگم هی پرروگی میکنه برای من

چون دورن و کم میبینمشون راحتم ولی اگه نزدیک بودن عین خانواده شوهر تو بودن