2821
2789
میگن بهونه نیاااار .حالت بده پ چرا کارا خودتو میکنی واسه خونه ما هیچ کاری نمیکنی اوردیمت برا چی

مخم سووووتتت کشید

بگو مگه دور از جون کذتم من که اوردیدم کارهاتون بکنم

برا خودتون مستخدم بگیرید

خرجم کردید وظیفتون بوده همه برای عروس اوردن خرج میکنن

بگو کارامو کردم خسته شدم چقد پررو مگه عروس واسه کار کردن ای خدا 😞😞😞

میگن اینجا کارامو کاراتو نداریم.وقتی خونه نیستیم میاد پدرشوهرم دست به وسایل برقیمون میزاره درجه یخچال رو تغییرمیده کولررو میبنده سینگ ظرفشویی اسید میزنه بش.هرچیم بگم میگه تو کارنداری تو دهنت بو شیزمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن اینجا کارامو کاراتو نداریم.وقتی خونه نیستیم میاد پدرشوهرم دست به وسایل برقیمون میزاره درجه یخچا ...

یاخدا نمیتونی دور بشی درآمد شوهرت چطوره

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
میگن اینجا کارامو کاراتو نداریم.وقتی خونه نیستیم میاد پدرشوهرم دست به وسایل برقیمون میزاره درجه یخچا ...

الان که اومدی قهر کامل و‌محکم وایستا سر حرفت

مبادا دلت بسوزه هاااا

قشنگ ازشون تعهد بکیر دیگه کار به کارت نداشته باشن بعد برکرد

اگه قبولم نکردن اصلااااا برنگرد

هلیا من از دیبش ک ناراحت بودم هیچی نخوردمممم تا چن ساعت پیش ک مامانم یکم چی پخت گفت بخور.بعد ک خوردم ...

اشتباه میکنی باید به خودت برسی اینجوری اونا بیشتر خوشحال میشن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
به درکککک اینقدر بگن تا جونشون در بیاد اصلا بزار فکر کنن زبون درازی مگه چی میشه؟؟؟ بگو همینه که ...

تازه مادرشوهرم میگه دوس داشتم یه اسم دیگه صدات کنم.کلا دوس دارن من مث عروسک دستشون باشم منم گفتمش ن من اسممو دوس دارم

اشتباه میکنی باید به خودت برسی اینجوری اونا بیشتر خوشحال میشن

اره هیییچ واسم غذا نیوردن .انقد بچه هاشونو دوس دارن انقد لوس ب بار اومدن ک نگو.پریود که میشم میگه چیه حالا انگار ..ولی شوهرم برام کمپوت میخره .ب مادرشوهرم میدم میخوره اما قدر نمیدونستن.بش گفتم مامان کمپوت اوردم بخوری تا نخوری نمیخورمم

تازه مادرشوهرم میگه دوس داشتم یه اسم دیگه صدات کنم.کلا دوس دارن من مث عروسک دستشون باشم منم گفتمش ن ...

تو اول از همه باید خودتو دوس داشته باشی تاخودت ب خودت ارزش ندی هیچ کسی بهت ارزش نمیده فک کردی کار بکنی میگن وای چ عروسی داریم ن عزیزم بیشتر میزنن توسرت میگن این ک نمیفهمه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اره هیییچ واسم غذا نیوردن .انقد بچه هاشونو دوس دارن انقد لوس ب بار اومدن ک نگو.پریود که میشم میگه چی ...

ببین الانم ک رفتی خورد وخوراکتو جداکن 2نفرین مگه چقد خرج داره بعدم هرچقدم خرج داشته باشه شوهرت موظفه تهیه کنه من فکرمیکردم خوردخوراکت جداس ک اینم ی اشتباه دیگه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز