2777
2789
ن باوا نمیام دیگه بخدا مادرم آجی امروز گفت ازوقتی بم گفتی هیچی نخوردم شام وناهار نپختم😔گفت همش گریه ...

الانم ک اومدی تا نیامدن دنبالت نری 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
لباسشوییمون یکم مشکل داره ازاونورم من حساسم بنظرم لباسارو زود کهنه میکنه و تمیزنمیشوره واس این لباسا ...

ول کن بابا سنت کمه زن خیلی بدنش حساس فدا سرت کهنه بشه خدایی ناکرده سنت بره بالا همش کمردرد میشیا مخصوصا بعد زایمان بده درستش کنن یا واسه شوهرتو خودش بشوره بابای من مریضم هستا لباسای خودشو میشوره طفلی نمیزاره مامانم بشوره 😔😔

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اشتباهت همینه ب خودت احترام باید بذاری ک بقیه هم بهت احترام بذارن والامن باماشین میشورم کلی میگم ...

وایییی من چی بگم که شوهرم هرروز لباسا کارشو میشورم لباس بیرونیاشو دوتامون ازاوناییم که همش لباس عوض میکنیم😞دستام پوست خالی شدن همش خشک شدن رفت برام کرم دست خرید گفت بزن ب دستات

ول کن بابا سنت کمه زن خیلی بدنش حساس فدا سرت کهنه بشه خدایی ناکرده سنت بره بالا همش کمردرد میشیا مخص ...

احسنت ب پدر شما ک چقد هوای زنشو داره کاش همه مردا همینجوری بودن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ن باوا نمیام دیگه بخدا مادرم آجی امروز گفت ازوقتی بم گفتی هیچی نخوردم شام وناهار نپختم😔گفت همش گریه ...

چرا نخوردی عزیزم سنت کمه الان نمیفهمی ببخشید رکم به خودت برس نزار انتظار دیگران ازت زیاد بشه

چرا نخوردی عزیزم سنت کمه الان نمیفهمی ببخشید رکم به خودت برس نزار انتظار دیگران ازت زیاد بشه

مادرش نخورده از ناراحتی بنده خدا

خوب عزیزم هر مردی یه قلقی داره ببین با چه راهی مثلا به قول دوستمون بگو کمرم خیلییی درد میکنه یا ضعف ...

میگه استراحت کن.خب کی کارامو کنه.میگه بزار بمونن.خوب بشی اونوقت

احسنت ب پدر شما ک چقد هوای زنشو داره کاش همه مردا همینجوری بودن

آره بخدا بدنش مشکل داره ولی میگه بدن خانوما فرق داره به نظرم نامرد مردی که هوای زنشو نداشته باشه🙁🙁

میگن بهونه نیاااار .حالت بده پ چرا کارا خودتو میکنی واسه خونه ما هیچ کاری نمیکنی اوردیمت برا چی

بگو کارامو کردم خسته شدم چقد پررو مگه عروس واسه کار کردن ای خدا 😞😞😞

مادرش نخورده از ناراحتی بنده خدا

هلیا من از دیبش ک ناراحت بودم هیچی نخوردمممم تا چن ساعت پیش ک مامانم یکم چی پخت گفت بخور.بعد ک خوردم مامانم گفت تازه یکمممم رنگ و روت اومد.گفتمش بخداقسم ازدیشب هیچیییی نخوردم هیییچییی.