2777
2789
چن بار میگف مریضم نمیتونم بیام یاکار دارم اونام کم کم خودشون کاراشو میکردن 

آره بابا والله من همه جا کمک میکنم وخیلی آداب رو رعایت میکنم ولی آدمای بی شخصیت رو مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
باور کن چندباره دیگه براشون عادی میشه وازت میترسن مثلا یه بار برو کار کن بعد به شوهرت بگو دستام خراب ...

ای بابا شوهرمم درجواب میگه زندگیم من وجودتو میخام کاری ب خویتو دستات ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه بابا چی اگه به بابات بی احترامی شد چی یا اینکه اومدو کوتاه اومدن با این رفتارت پدرتم کوچیک می ...

اتفاقا اره الانم ب بابام پی دادم گفتمش نرو خودتو کوچیک نکن بزار خودشون منت بکشن 

خوب عزیزم هر مردی یه قلقی داره ببین با چه راهی مثلا به قول دوستمون بگو کمرم خیلییی درد میکنه یا ضعف شدید دارم 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
آره بابا والله من همه جا کمک میکنم وخیلی آداب رو رعایت میکنم ولی آدمای بی شخصیت رو مثل خودشون باهاشو ...

منم کمک میکنم ولی در حد خودم ن اینکه برم لباساشو بشورم 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

شوهرت از خانوادش خیلی میترسه حاضره تو خودتو تیکه تیکه کنی ولی خانوادش ازش ناراحت نشن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
منم کمک میکنم ولی در حد خودم ن اینکه برم لباساشو بشورم 

والا من یکبار لباسای پدرشوهرمم شستم خودش گفت چ عب داره پدرتم یه بار میومدی لباسامو بشوری منم شستم.اما نهههه دستم بشکنه

دقیقا پس لباسشویی این وسط چیه اخه

لباسشوییمون یکم مشکل داره ازاونورم من حساسم بنظرم لباسارو زود کهنه میکنه و تمیزنمیشوره واس این لباسا خودمو شوهرمو بادست میشورم😥

لباسشوییمون یکم مشکل داره ازاونورم من حساسم بنظرم لباسارو زود کهنه میکنه و تمیزنمیشوره واس این لباسا ...

خوب اشتباهت همینه ب خودت احترام باید بذاری ک بقیه هم بهت احترام بذارن والامن باماشین میشورم کلی میگم خسته شدم

آخرین بارت باشه قهر میکنی تو خونت بشین ومحلشون نزار 

ن باوا نمیام دیگه بخدا مادرم آجی امروز گفت ازوقتی بم گفتی هیچی نخوردم شام وناهار نپختم😔گفت همش گریه کردم واست زنگ زدم ب بابات گفتمش برس ب داد دختر