2777
2789
الهی بمیرم عزیزم. درست میشه با خونوادت راجع بهش حرف بزن مطمئن باش پشتتو خالی نمیکنن. ادامه دار نشه ف ...

خدانکنه عزیزم.انشالله حل بشه امشب با گریه ب شوهرم گفتم هیچکس...مطمن باش..هیچکس هیچ زنی از خوشی زندگیشووول نمیکنه.

سنا دقیقا همینه😔

خوب نشستی ببینی سرنوشت چی میشه چقد بیخیالی یه زن باید واسه نگهداری زندگیش مثل اژدها باشه چرا درباره حرفام فکر نمیکنی دختر به خودت بیا 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم حرفای ما بی فایده هست و دوباره برمیگردی و روز از نو روزی از نو ما به خاطر خودت میگیم که نجات ...

تادیشب حتی راضی نمیشد باخانوادش مطرح کنه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خوب نشستی ببینی سرنوشت چی میشه چقد بیخیالی یه زن باید واسه نگهداری زندگیش مثل اژدها باشه چرا درباره ...

سپردم ب بابام ک ببینم چیکارمیکنه اونا ازبابام خییییلی حساب میبرن

اشتباه بابا چی اگه به بابات بی احترامی شد چی یا اینکه اومدو کوتاه اومدن با این رفتارت پدرتم کوچیک میکنی خودت باید اصلاح بشی در قدم اول دیگه هیچ کمکی نکن اگه شوهرت فحشتم داد می ارزه من تجربه کردما😂😂😂 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

خوب کردی گفتی اونا فکر میکردن بی کس وکاری هرجور دلشون خاسته باهات رفتارکردن شوهرمنم همسن شما بود ک بچه دارشدیم اجازه نمیدادکسی بهم چیزی بگه 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
تادیشب حتی راضی نمیشد باخانوادش مطرح کنه 

اره دیدی😞میدونی صبح چیشد؟بتون نگفتم.تا صبح بیداربودم چرتی رفتم مادرشوهرم اومد بالاسرم فریادکضید گفت پاشو پاشو ببینم پ تو شوهرتو بدون غزایی چیزی فرستادی بعد بم گفت سگگگگ در رو محکم بست و رفت.شب هم ک میخاستم بیام گفت خاک تو سرت.منم دیگه نتونستم گفتمش خودتی..بابام میگه چرا جوابشو دادی میگمش بابا اینهنه حرف بم زدن جواب ندادم حالا این معلومه

اشتباه بابا چی اگه به بابات بی احترامی شد چی یا اینکه اومدو کوتاه اومدن با این رفتارت پدرتم کوچیک می ...

چن بار میگف مریضم نمیتونم بیام یاکار دارم اونام کم کم خودشون کاراشو میکردن 

خوب کردی گفتی اونا فکر میکردن بی کس وکاری هرجور دلشون خاسته باهات رفتارکردن شوهرمنم همسن شما بود ک ب ...

اره خوب کردم امروززنگ زدم مشاور گفت ب خونوادت بگو باهاشون حرف بزنن ولی نری قهر.اما نتونستم 

اره دیدی😞میدونی صبح چیشد؟بتون نگفتم.تا صبح بیداربودم چرتی رفتم مادرشوهرم اومد بالاسرم فریادکضید گفت ...

چقد بی شخصیتن حریم خصوصی نمیدونن چیه اصلا، گفتی ک زدن تو گوشت