2777
2789
از مال من که بدتر نبودن اسی سیاست داشته باش دختر قهر چی هروقت بی احترامی کردن به خانواده ات بگو سعی ...

اسی اینقد ساده س ک رفته پای پدرشوهرشو بوس کرده من ک اصلا درک نکردم این کارشو

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
از مال من که بدتر نبودن اسی سیاست داشته باش دختر قهر چی هروقت بی احترامی کردن به خانواده ات بگو سعی ...

هیچ سیاست نمیدونم.همیشه خود واقعیمم اگه تو رو دوس نداشته باشم نمیتونم باهات خوب باشم مثال میزنم.و برعکس هی مث پروانه میام دورت.اینجورم.نمیتونم الکی خودمو خوب بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا من نمی‌فهمم این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنین مثل یه غده ی سرطانی می‌چسبونین به گلوتون .آخه چرا برای خودت ارزش نمیزاری از الان کوتاه بیای کلات پس معرکس. چرا میگی بچس ۲۳ سال بچه نیست باید توازن برقرار کنه یعنی چی که هر چی گفتن تو حرف نزن .اگه دوبار جلوشون دربیاد دیگه زبونشون کوتاه میشه.دوست داشتن و عشق و این حرفا مال یه سال اول زندگیه ببین اگه نمیتونی از همین اول راه طلاق بگیر .مجبور نیستی همش زجر کش بشی دوماه گریه میکنی فراموشت میشه .اگه برگردی به امید درست شدنو فلان این قصه سر دراز دارد......

یا غریب پس تقصیر خودته تاپیکتو خوندم به هیچ وجه کار نکن مگه کلفتی دختر 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
دارم گریه میکنم باهات اونا ازم سواستفاده کردن ازسادگیم .مهربون بودنم.اوایل بم میگفتن چقدخوبه توو روپ ...

عزیزم باگریه چیزی درست نمیشه خودت کاری کردن ک ازت سواستفاده کنن نباید خودتو اینقد کوچیک میکردی الانم دیر نشده بذار پدرت مساله رو حل کنه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

چونکه باهام خوب بود منم از دوس داشتنی که مث پدرمه و سایه بالاسرمه پاشو بوسیدم اما اشتباه میکردم

عزیزم باگریه چیزی درست نمیشه خودت کاری کردن ک ازت سواستفاده کنن نباید خودتو اینقد کوچیک میکردی الانم ...

بابام میگه برم در خونشون ببینم چ مشکلی باتو دارن.امشبم بهشون زنگ زد.اونا ازمن گله کردن گفتن دخترت کارامونو انجام نمیده ظرفامونو نمیشوره.لاک میزنه.بابامم بهشون گفته دخترم مگه اومده مهمونی شما.عروس شماس زور میگین.لاک میزنه چ ربطی ب شماداره..

هیچ سیاست نمیدونم.همیشه خود واقعیمم اگه تو رو دوس نداشته باشم نمیتونم باهات خوب باشم مثال میزنم.و بر ...

اشتباه خوب خودتو عوض کن حتی شده برو پیش مشاور تو تاپیکا خوندم کار میکنی براشون خیلی زحمت میکشی بدون اشتباه مگه کلفتی اینو بدون یه مادر ضعیف بچه هاشم توسری خور میشن به هیچ کس بد نکن من خودم دل کسی رو بشکنم تا از دلش در نیارم آروم نمیگیرم ولی وای به حال کسی که بهم تهمت بزنه یا بخواد تحقیرم کنه 

یا غریب پس تقصیر خودته تاپیکتو خوندم به هیچ وجه کار نکن مگه کلفتی دختر 

اگ کارنکنم باهام بحث میکنن شوهرمو پر میکنن باورت میشه منم بخاطر زندگیه خودم کوتاه اومدم اما نتونستم چون شخصیتم فقیرشد خیلیییییییی

چونکه باهام خوب بود منم از دوس داشتنی که مث پدرمه و سایه بالاسرمه پاشو بوسیدم اما اشتباه میکردم

اشکال نداره به اشتباهاتت فکر نکن با خودت صحبت کن تو تنهایی فکر کن عزت نفس داشته باش هرکاری رو واسه هرکسی نکن

بابام میگه برم در خونشون ببینم چ مشکلی باتو دارن.امشبم بهشون زنگ زد.اونا ازمن گله کردن گفتن دخترت کا ...

چ ادمایی هستن اینا 

اگ کارنکنم باهام بحث میکنن شوهرمو پر میکنن باورت میشه منم بخاطر زندگیه خودم کوتاه اومدم اما نتونستم ...

باور کن چندباره دیگه براشون عادی میشه وازت میترسن مثلا یه بار برو کار کن بعد به شوهرت بگو دستام خراب میشه واونوقت بیشتر از سنم نشون میدم و تو که دوست نداری فردا همین خواهر مادرت بهم حرف بزنن

اینا برات شد تجربه ک اندازه هرچیزی نگه داری ب هرکسی ک اونقد بهاندی ک بخاد خوردتت کنه توسری خورت کنه