واقعا من نمیفهمم این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنین مثل یه غده ی سرطانی میچسبونین به گلوتون .آخه چرا برای خودت ارزش نمیزاری از الان کوتاه بیای کلات پس معرکس. چرا میگی بچس ۲۳ سال بچه نیست باید توازن برقرار کنه یعنی چی که هر چی گفتن تو حرف نزن .اگه دوبار جلوشون دربیاد دیگه زبونشون کوتاه میشه.دوست داشتن و عشق و این حرفا مال یه سال اول زندگیه ببین اگه نمیتونی از همین اول راه طلاق بگیر .مجبور نیستی همش زجر کش بشی دوماه گریه میکنی فراموشت میشه .اگه برگردی به امید درست شدنو فلان این قصه سر دراز دارد......
هیچ سیاست نمیدونم.همیشه خود واقعیمم اگه تو رو دوس نداشته باشم نمیتونم باهات خوب باشم مثال میزنم.و بر ...
اشتباه خوب خودتو عوض کن حتی شده برو پیش مشاور تو تاپیکا خوندم کار میکنی براشون خیلی زحمت میکشی بدون اشتباه مگه کلفتی اینو بدون یه مادر ضعیف بچه هاشم توسری خور میشن به هیچ کس بد نکن من خودم دل کسی رو بشکنم تا از دلش در نیارم آروم نمیگیرم ولی وای به حال کسی که بهم تهمت بزنه یا بخواد تحقیرم کنه
اگ کارنکنم باهام بحث میکنن شوهرمو پر میکنن باورت میشه منم بخاطر زندگیه خودم کوتاه اومدم اما نتونستم ...
باور کن چندباره دیگه براشون عادی میشه وازت میترسن مثلا یه بار برو کار کن بعد به شوهرت بگو دستام خراب میشه واونوقت بیشتر از سنم نشون میدم و تو که دوست نداری فردا همین خواهر مادرت بهم حرف بزنن