2777
2789
فدات بهشون گفتم بم گفتن بی خونواده بابام گفت باشه فردا میرم سراغشون نشون میدم خونوادت کیه

بذار تا پدرت مشکلتو حل کن غصه نخور درست میش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خیلی خانواده شوهرش بی حرمتی میکنن بهش خیلی خوردش میکنن متاسفانه بایدمیرفت قهر

اره دیدم. من اگه جاش بودم یه ثانیه صبر نمیکردم بلخره شوهرش هم توی اون خونواده بزرگ شده. تا زوده ازش جدا شو.

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شوهرت هم با اوناس که ساختن باهاشون بی فایدس

تازگیا بااونا شده ازبس مادرش آب زیرکاس همش تو گوشش میخونه وگرنه شوهرم طلاس طلا.اما نمیزارنمون یه ساختمون بهمون دادن چشاشون میخاد پاره شه همه چیو  باعشقو سلیقه چیدم میان میشینن میگن کولر مال ماس اون مال ماس خدالعنتشون کنه دیوار یکم لکه داره میگه تو اینجورش کردی.قسم میخورم میگه تازه قسم میخوری باورت نمیکنم پدرشوهرم میگه ظالممممممم ظالممممننن

تازگیا بااونا شده ازبس مادرش آب زیرکاس همش تو گوشش میخونه وگرنه شوهرم طلاس طلا.اما نمیزارنمون یه ساخ ...

خیلی ناراحت شدم ک شانس باهات یار نیس و اونام از مظلوم بودنت سواستفاده میکنن 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
تازگیا بااونا شده ازبس مادرش آب زیرکاس همش تو گوشش میخونه وگرنه شوهرم طلاس طلا.اما نمیزارنمون یه ساخ ...

الهی بمیرم عزیزم. درست میشه با خونوادت راجع بهش حرف بزن مطمئن باش پشتتو خالی نمیکنن. ادامه دار نشه فقط

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
خیلی خانواده شوهرش بی حرمتی میکنن بهش خیلی خوردش میکنن متاسفانه بایدمیرفت قهر

😔😔😔تو یه مشت دیوونه روانی زندگی میکنم.بعضی وقتا جوری شده باخودم حرف میزنم میگم حرف دلمو دیوارا بهترمیفهمن

خوب دلیلشم بگید علم غیب که نداریم هرچند اشتباه محض 

عزیزم تاپیکشو اولشو بخون خیلی باهاش بدرفتاری میکنن

بقول بابام ک گفت شوهرت عرضه خونه گزفتن براتو نداره..شوهرم بچس ۲۳ سالشه.

وا بچه نیست من شوهرم ۱۸بود عقد کردیم رفت سربازی بعد یکسالش بعدم اومد خونه و کالا خرید به سن نیست که 

شوهرت طلا نیست . فکر الکی نکن . اگه طلا بود نمیزاشت دست رون دراز کنن ، تهمت بزنن و ....

ول کن مجبور که نیستی ادامه بدی

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی بمیرم عزیزم. درست میشه با خونوادت راجع بهش حرف بزن مطمئن باش پشتتو خالی نمیکنن. ادامه دار نشه ف ...

اینجوری ک نمیشه دخترشونو اسیری ک نفرستادن ک باهاش اینجوری رفتار بشه 

عزیزم تاپیکشو اولشو بخون خیلی باهاش بدرفتاری میکنن

از مال من که بدتر نبودن اسی سیاست داشته باش دختر قهر چی هروقت بی احترامی کردن به خانواده ات بگو سعی کن شرایطی جور کنی که ازشون دوررررر بشی حیف زندگیت 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
خیلی ناراحت شدم ک شانس باهات یار نیس و اونام از مظلوم بودنت سواستفاده میکنن 

دارم گریه میکنم باهات اونا ازم سواستفاده کردن ازسادگیم .مهربون بودنم.اوایل بم میگفتن چقدخوبه توو روپیداکردیم فرشته ای .هی میگیم یکی مث تو کاش گیر این پسرمون بیاد البته هنوز کوچولوهه اون شونزده سالشه..ولی رفته رفته با خوبیای بیش ازحدم سوارم شدن لیاقت اینهمه محبت رو نداشتن

شوهرت طلا نیست . فکر الکی نکن . اگه طلا بود نمیزاشت دست رون دراز کنن ، تهمت بزنن و .... ول کن مجبور ...

دقیقا شوهرشم مقصره صد در صده این ماجراس