2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگه اگه میخوای جهان دست تو باشه  با کسایی بگرد که خوبی و بزرگی تورو بخوان 😁بفرما معنی

بسی سنگین بود😅🌹

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
خب همینش اغازه بدبختیه! درس بخون زبانتو تقویت کن یه رشته ورزشی برو  بچها یه مادر باسواد و شاغ ...

خب یه چیزایی دست خود ادم نیس 

وقتی خانواده از اول گفته که اجازه درس نداری من چجوری برم دانشگاه 

همین دیپلمم با زور خودم بوده 

چون تو فامیل هم اکثر دخترا دیپلم دارن اجازه دادن بخونم 

کلاس زبانم میرفتم که رفتیم یه شهر دیگه .موقعیت پیش نیومد دوباره برم🙁علاقه به ارایشگری دارم اطرافیان نمیزارن🙁افسار زندگی دخترا دست اینو اونه

نلایک
هن😐😂 زیر دیپلم بوگو اینا چی چین یعنی اگه اون منو دوسداشت منم دوسش داشته باشم؟😐

😂درباره عشق و عاشقی نبود 

میگه با کسی باش که بزرگی تورو بخواد اگه تو ازون بهتری بهت افتخار کنه نه اینکه سدراهت شه

خودمم زیر دیپلمم🤣

نلایک
شماهایی که میگین دوست پسر خوب نیست تو همین سایت خیلیا دوست پسر دارن تو جامعه که بیشتره. اگه بده چرا ...

بنظر من اگه کسی دوست پسر داشته باشه تجربش تو ارتباط با جنس مخالف بیشتر میشه و بهتر میتونه تو ازدواج همسرش رو درک کنه.

ولی باید تو خانواده جا افتاده باشه وگرنه نمیشه

نلایک
خب یه چیزایی دست خود ادم نیس  وقتی خانواده از اول گفته که اجازه درس نداری من چجوری برم دانشگاه ...

پس با این حساب گلم باید ازدواج کنی همین مسیر بی هدف و ادامه بدی ...تازه شانس بیاری شوهرت یکم بروز باشه بزاره یه کلاس هنری بری...یکم بیشتر ب اینده ات فکر کن حیفی

خیلی خیلی یاد خدا باش که اگر خدا بخواد هیچ کاری نشد نداره همه جوره هوات داره هیچ وقت از خدا ناامید نشو اون بهتر از هر کسی صلاحتو می دونه کتاب زیاد بخوون البته از این کتاب های درست و حسابی. 

به نظر شده یک ساعت بیشین فکر کن ببین از زندگی چی می خوای و هدفت از زندگی رو مشخص کن و با توکل بر خدا تمام تلاشتو برای رسیدن بهش بکن 

عشق فقط خدا
پس با این حساب گلم باید ازدواج کنی همین مسیر بی هدف و ادامه بدی ...تازه شانس بیاری شوهرت یکم بروز با ...

😪دست رو دلم نزار که...

همین خواستگاری که دارم شهرستانیه یخورده ذهنش بسته س 

میدونم که اجازه مستقل شدن هم نمیده 

ولی حیف که خونوادم به حرفم گوش نمیدن

نلایک
بنظر من اگه کسی دوست پسر داشته باشه تجربش تو ارتباط با جنس مخالف بیشتر میشه و بهتر میتونه تو ازدواج ...

عزیزم من موافق ازدواج زوری نیستم ولی موافق دوستی با پسر هم نیستم چون دخترا احساسی اند زود وابسته می شن اگر بفهمی با هم تفاهم نداری و کلی چیز دیگه خیلی بد شکست می خوری مخصوصا تو سن تو. 

ولی اگه واقعا دلت با این ازدواج نیست برای زندگی ات تلاش کن و با پدر و مادرت صحبت کن یا یکی رو که حرفش رو می خووند بفرست پیششون باهاشون صحبت کنه

عشق فقط خدا