2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آغاز کسی باش که پایان تو باشد..

وای دقیقا الان من ب این جمله احتیاج داشتم واقعا روم تأثیرگذاشت..

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد  خواهان کسی باش که خواهان تو باش  جمله سنگین بود ...

جون معنی بفرمایید 🥺😂

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
علاقه ندارم 😂

خب همینش اغازه بدبختیه!

درس بخون زبانتو تقویت کن یه رشته ورزشی برو 

بچها یه مادر باسواد و شاغل و بیشتر دوس دارن تا یه مادری ک فقط ادعاش اینه تو سن کم ازدواج کرده و بچه اورده و کاری جز غیبت جاری و مادرشوهر نداره! 

اینده خودتو نسل بعدیتو از الان تامین و تضمین کن

هیچ وقت برای ازدواج پول و قیافه تو الویت اول نباشه،اول مهم ترین چیز اخلاق هول نکن تو انتخاب

اتفاقا الان یه خواستگاری دارم هم پول داره هم قیافه هم اخلاق 

ولی من ازش خوشم نمیاد خودمم نمیدونم چرا 

ولی خونواده داره زورم میکنه😥

نلایک

شماهایی که میگین دوست پسر خوب نیست تو همین سایت خیلیا دوست پسر دارن تو جامعه که بیشتره. اگه بده چرا خیلیا دوست پسر دارن حتی به ازدواج ختم میشه. همینجا بعضیا میگن حتی قبل ازدواج رابطه داشتن الان همون اقا شوهرشون شده. بنظرم همه جیز شانسیه .

من خودم هیجده سالمه دوستات هیچوقت برات نمیمونن زیاد بهشون بها نده که خورد شی

اهل دوست و رفیق نیستم و کلا دوست پیدا کردن بلد نیستم یدونه رفیق دارم که ۶ساله باهاشم تو خوشی و غم باهام بوده🙂

نلایک
میخوای حالت خوب باشه تا ۲۵ سال دور هرچی پسره خط قرمز نارنجی زرد رو باهم بکش حتی نزار به فکرت خطور کن ...

خودم نمیذارم ولی پدر مادرم دارن مجبورم میکنن 

😑اصلا دوست ندارم که به این زودی ازدواج کنم ولی هفته دیگه داره خواستگار میاد

نلایک
میخوای حالت خوب باشه تا ۲۵ سال دور هرچی پسره خط قرمز نارنجی زرد رو باهم بکش حتی نزار به فکرت خطور کن ...

خودم نمیذارم ولی پدر مادرم دارن مجبورم میکنن 

😑اصلا دوست ندارم که به این زودی ازدواج کنم ولی هفته دیگه داره خواستگار میاد .

نلایک