2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین خواهش میکنممم

172 بازدید | 10 پست

یه مدت دچار تپش قلب میشدم و به شدت استرسی هستم به شدتتت

و وسواس فکری شدیددد

امروز برای اینکه خیالم راحت شه مادرم منو برد چکاپ کامل‌قلب
هم اکو گرفت دکتر هم نوار قلب

به دکتر‌گفتم من اونموقع حتی بچه بودم وقتی مادر پدرم داشتن جدا میشدن من استرس داشتم اصلا ناراحت نبودم ولی استرس داشتم 

بعد از اینکه از اونجا اومدم بیرون مادرم داشت با دکتر حرف میزد من بیرون کلی زدم زیر گریه که قلبم یه مشکلی داره مامانم بهم‌نمیگه

من اول اکو گرفتم تپش قلب داشتم دکتر‌گفت قرص پراپونولول بخور ۲۰ دقیقه بشین دوباره بیا اکو

بعد گفت استرسه اخرشم قرص ارامبخش و قرص پراپونول ۲۰ وقرص خواب داد

من مادرم هم پای من گریه کرد گفت به کی قسم بخورم باور کنی چیزیت نیست هی میکفت به امام حسین به جون خودت چیزیت نیست گفتم پس چرا اومدم بیرون دکتر باهات حرف زد گفت راجب این بود که بهت استرس ندیم 

بعد من انقدر اشک تو چشام جمع شد مامانم درمونگاه داشت امپول میزد گفت اینجا دکتر هست بیا بریم جواب اکو و نوار قلب نشون بدیم خیالت دوباره راحت شه اون دکترم گفت اوکیه

اومدم خونه متخصص قلب نوبت گرفتم تو گوشی عکسارو واسش فرستادم اینم گفت اوکیه ولی نمیدونم تو دلم شکع

ببخشید زیاد شد:)))۱۶سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توم مثل منی منم وسواس فکری دارم عزیزم وقتی گفته چیزیت نیست خیالت راحت باشه

چند سالتع؟

عکس اکو رو دارم دوست دارم ی دکتر دیگم نوبت بگیرم واسش بفرستم

خدایا چرا اینجوری ام

عزیزم دکتر دیده استرس داری به مادرت سپرده استرس ندن بهت دکترمنم اونموقع به مادرم تنهایی میگف که‌مراقب دخترت باش. عزیزم دکترا رودروایستی باهات ندارن مشکل باشه مستقیم میگن بهت تا مراقب باشی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم دکتر دیده استرس داری به مادرت سپرده استرس ندن بهت دکترمنم اونموقع به مادرم تنهایی میگف که‌مراق ...

اخه من انقدر گفتم استرسی ام حتما اینم نگفته بعدش رفتم یه دکتر دیگ نشون دادم گفت مشکلی نیست

دوباره رفتم اینترنتی نوبت گرفتم عکس فرستادم برای دکتر

ای جــــــــانم، دیدی بهت گفتم عزیزدلم، من مطمعن بودم هیچ مشکلی نداری ولی خدا عمر باعزت ب مادرت بده برد دکتر خیالت راحت شد...

عزیزدلم، فداتشم دیگه از امشب ب خودت قول بده مواظب جسم و روحت باشی و کمتر استرس ب خودت راه بدی، تو باید تو درس و آینده یکی از دخترای افتخارآفرینِ مملکت من باشی، خیلی خوشحالم سلامتی قربونت بشم❤😘😘😘😘😘😘😘❤

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
ای جــــــــانم، دیدی بهت گفتم عزیزدلم، من مطمعن بودم هیچ مشکلی نداری ولی خدا عمر باعزت ب مادرت بده ...

من از اتاق دکتر اومدم بیرون مادرم ۲‌ ۳ دقیقه بود من حس‌میکنم یه چیزی گفت که من نباید میدونستم

واقعا همین کار دکتر باعث شد منو به شک بندازن