2777
2789

حلالم کنید ولی قسم خوردم دیگه درد نکشم خودمو خلاص کنم قرص برنجم یکی قراره واسم بیاره با پول 

شما هم جای من بودید همینکارو میکردید 

از۱۳سالگی میگرن داشتم در ماه ده روزش بیشتر سردرد دارم همش شیاف قرص قرص قرص 

دوبار دکتر ژل تزریق کرد ولی دریغ از ذره ای بهبود 

سردرد من فقط شقیقه هام مثل نبض تند تند میزنن چشام میخواد دربیاد الان ۲۰سالمه بمیرم بهتره. تا عوارض مسکن ها بعدن داغونم کنه

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن

برو خودتو بکش والا منم میگرن دارم این هوچی بازیا چیه قرص برنج بخورم 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   
برو خودتو بکش والا

چاره ای ندارم

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خودتو بکش والا منم میگرن دارم این هوچی بازیا چیه قرص برنج بخورم 

دیگ نمیتونمم

قرص برنج؟! وحشتناک ترین روش خودکشیه از درون ذره ذره میسوزی بعد میمیری

دوساعت طول میکشه بعد میمیری

شما ده روز در طی ماه 

من هر روز 

از ۲۴ سالگی جدی شد دردام 

الان ۴۰ سالمه 

واقعن درکتون می کنم و تمام واژه هایی که نوشتید و بارها و بارها تجربه کردم 

به شدت صبورم و این صبر هم منو بیشتر شکسته کرده 

اینکه دردامو قورت می دم و ابراز نمی کنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
پیش ی دکتر درست حسابی برو واسه میگرنت

درمان نداره

برو طب سوزنی ، منم میگرن داشتم سه جلسه رفتم فوق العاده بهتر شدم ، البته دیگه نشد ادامه بدم ولی خیلی بهتر شدم شکر خدا ، توام برو حتما 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
طب سنتی برو 

دروغی بیش نیست مطمعنم

ببین زالو درمانی رو امتحان کن برو از دکترت بپرس زالو بنداز بالا ابرو و کنار شقیقه باز میگم از دکترت بپرس . از این حرفا هم نزن همین الان که تو داری آرزوی مرگ می کنی مرده ها دوست دارند یه روز به جای تو زنده باشن راحت از زندگیت نگذر . اون دنیا هم فکر نکن گل و بلبله اگه اینجا رو از دست بدی ادنجا میلیون ها برابر درد میکشی که میگرن در برابرش هیچه