2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال خیلی مسخره و بچه گونه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 43 پست
اره میکردم چون اگه نکنی میفهمه که توجه کردی بهش من لایک میکردم که یعنی بهش فکر نمیکنم😐

واقعا چه خوب 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شاید از عکسات خوشش نمیاد چرا باید لایک کنه بعدم شما کار خودت رو بکن ب بقییه کاری نداشته باش گر تو ...

اره درسته

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید از کسی توقع داشت اجبار که نیست عکساتو لایک کنه

اره درسته منظورم من باید چ کار کنم منم مثل خودش بشم یا نه همینی که هستم؟؟

اگه از پستش خوشم بیاد آره 

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
دغدغت تو حللللللقم

عزیزم نوشتم که سوالم بچه گونه هست و برام مهم نیست..چرا قضاوت میکنید من خودم از دردی از کرونا دارم میام تو نی نی سایت

دغدغت تو حللللللقم

چرا فک میکنی هر کی سوال مسخره ای داره دغدغه نداره...برام سوال بود گفتم بپرسم 

مجبور نیستی لایکش  کنی اگرم لایک کردی چیز مهمی نیست ولی من باشم معمولا لایک نمیکنم

ممنونم عزیزم

اره درسته منظورم من باید چ کار کنم منم مثل خودش بشم یا نه همینی که هستم؟؟

مثل خودش باش

با هرکی مثل خودش رفتار کن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
شاید تعداد فالوینگ هاش خیلی زیاده زود قضاوت نکن

نه گلم ۵۰ تاست فقط از منو لایک نمکنه فالور مشترک لایک میکنه