2777
2789

اصلا برام مهم نیست فقط گفتم بپرسم.

بچه ها من تو اینستا عکس شخصی نمیذارم ولی از این عکسای معمولی میذارم هر وقت گذاشتم لایک ها رو دیدم جاریم لایک نمیکنه...هیچ وقت.

شما بودید عکسای اینستای خودشو لایک میکردید

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

ممنون .ی بار از خواهرم پرسیدم گفت تو مثل اون بچه نباش .ایا درسته؟؟

منم باید مثل اون رفتار کنم؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ن چرابکنم وقتی اون نمیکنه بلاکش هم میکردم تازه    

واقعا بعد میدیش چی میگفتی رودر رو میشدی .

کلا مشکلی باهم نداریم

اخه لایک😶خب منم همیشه یادم میره لایک کنم از قصد و غرض نیست 

اخه من ۱۵ تا پست ذاشتم هیچ وقت هیچ کدوم لایک نمیکنه فقط ۵۰ تا فالوینگ داره.میبینه 

اخه لایک😶خب منم همیشه یادم میره لایک کنم از قصد و غرض نیست 

اره ولی بقیه میذارن میبینم لایک میکنه🥴اصلا مشکلی نداریم باهم..نمیدونم چرا این کار میکنه