twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 عنوان بی بی چک🙄 114 بازدید | 11 پست پنج روز از موعدم گذشته یه ریزه علائم دارم اما بی بی چک میزارم منفیِممکنه باردار باشم بی بی چک نشون نده!؟فردا برم ازمایشگاه یا بذارم بی بی چک مثبت بشه بعد برم🤕✨🌼 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐 1400/07/17 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 چند روز دیگم صبر کن. شاید بخاطر تغییر فصل عقب انداختی درخواست دوستی ممنوع !
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 چند روز دیگم صبر کن. شاید بخاطر تغییر فصل عقب انداختی آخه هیچ وقت عقب ننداختم بعد بنظرت با فولیکول ۱۱و چندتا ۷و ۵ میشه باردار شد؟ بعد علائم دارم یعنی ممکنه پریود شم😐 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 آخه هیچ وقت عقب ننداختم بعد بنظرت با فولیکول ۱۱ و چندتا ۷و ۵ میشه باردار شد؟ بعد علائ ... توکل به خدا.. منم منظم بودم گاهی میشد بی علت عقب می افتاد تو اقدام طبیعیه.. یه چند روز دیگه صبر کن اگه نشدی برو ازمایش بده درخواست دوستی ممنوع !
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 معمولا میگن فولیکول باید ۱۷ اینا به بالا باشه برای بارداری بازهم هر چی خدا بخواد درخواست دوستی ممنوع !
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 توکل به خدا.. منم منظم بودم گاهی میشد بی علت عقب می افتاد تو اقدام طبیعیه.. یه چند روز دیگه صبر کن ا ... ممنون عزیزم حالا پارسال که باردار شدم یه روز بعد موعد بی بی چکم مثبت شد همون روزم رفتم ازمایشگاه بعد الان که به ازمایشگاه زنگ میزنم میگه ده روز باید بگذره تا معلوم شه،همینجور موندم در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 ممنون عزیزم حالا پارسال که باردار شدم یه روز بعد موعد بی بی چکم مثبت شد همون روزم رفتم ازمایش ... اینجوری میگن که خیال خودت راحت باشه و هی استرس نداشته باشی وبیبی چکنزنی. وگرنه خودم یک هفته قبل بارداریم بیبیچکم مثبت شد همون روزم بتام ۱۷۶ شد درخواست دوستی ممنوع !
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 معمولا میگن فولیکول باید ۱۷ اینا به بالا باشه برای بارداری بازهم هر چی خدا بخواد والا خودم امیدی نداشتم به این ماه مامانم میگه مگه خدایی از پیش خدا اومدی مطمئنم حامله ای منم کلی امیدوار شدم😬 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 والا خودم امیدی نداشتم به این ماه مامانم میگه مگه خدایی از پیش خدا اومدی مطمئنم حامله ای منم کلی امی ... 💚💚 هر چی به صلاحته همون میشه درخواست دوستی ممنوع !
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 اینجوری میگن که خیال خودت راحت باشه و هی استرس نداشته باشی وبیبی چکنزنی. وگرنه خودم یک هفته قبل با ... ای جانم خدا واست نگهش داره 🌼✨من یه روز بعد موعد بتام ۱۰۰۰بود همه شک کردن که چند قلو باشه،ولی سقط شد😐 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 💚💚 هر چی به صلاحته همون میشه ممنون عزیزم🧡✨ در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐