2777
2789
عنوان

بی بی چک🙄

113 بازدید | 11 پست

پنج روز از موعدم گذشته 

یه ریزه علائم دارم اما بی بی چک میزارم منفیِ

ممکنه باردار باشم بی بی چک نشون نده!؟

فردا برم ازمایشگاه یا بذارم بی بی چک مثبت بشه بعد برم🤕✨🌼

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز دیگم صبر کن. شاید بخاطر تغییر فصل عقب انداختی

آخه هیچ وقت عقب ننداختم 

بعد بنظرت با فولیکول ۱۱

و چندتا ۷و ۵ میشه باردار شد؟ 

بعد علائم دارم یعنی ممکنه پریود شم😐

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
آخه هیچ وقت عقب ننداختم  بعد بنظرت با فولیکول ۱۱ و چندتا ۷و ۵ میشه باردار شد؟  بعد علائ ...

توکل به خدا.. منم منظم بودم گاهی میشد بی علت عقب می افتاد تو اقدام طبیعیه.. یه چند روز دیگه صبر کن اگه نشدی برو ازمایش بده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
توکل به خدا.. منم منظم بودم گاهی میشد بی علت عقب می افتاد تو اقدام طبیعیه.. یه چند روز دیگه صبر کن ا ...

ممنون عزیزم 

حالا پارسال که باردار شدم یه روز بعد موعد بی بی چکم مثبت شد همون روزم رفتم ازمایشگاه 

بعد الان که به ازمایشگاه زنگ میزنم میگه ده روز باید بگذره تا معلوم شه،همینجور موندم

ممنون عزیزم  حالا پارسال که باردار شدم یه روز بعد موعد بی بی چکم مثبت شد همون روزم رفتم ازمایش ...

اینجوری میگن که خیال خودت راحت باشه و هی استرس نداشته باشی و‌بیبی چک‌نزنی. وگرنه خودم یک هفته قبل بارداریم بیبیچکم مثبت شد همون روزم بتام ۱۷۶ شد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
معمولا میگن فولیکول باید ۱۷ اینا به بالا باشه برای بارداری بازهم هر چی خدا بخواد

والا خودم امیدی نداشتم به این ماه مامانم میگه مگه خدایی از پیش خدا اومدی مطمئنم حامله ای منم کلی امیدوار شدم😬

والا خودم امیدی نداشتم به این ماه مامانم میگه مگه خدایی از پیش خدا اومدی مطمئنم حامله ای منم کلی امی ...

💚💚 هر چی به صلاحته همون میشه

اینجوری میگن که خیال خودت راحت باشه و هی استرس نداشته باشی و‌بیبی چک‌نزنی. وگرنه خودم یک هفته قبل با ...

ای جانم خدا واست نگهش داره 🌼✨

من یه روز بعد موعد بتام ۱۰۰۰بود  همه شک کردن که چند قلو باشه،ولی سقط شد😐

💚💚 هر چی به صلاحته همون میشه

ممنون عزیزم🧡✨