2789
عنوان

دوستم

94 بازدید | 10 پست

بچه ها من با دوستم میرم کلاس خیاطی بعد مربیمون وقتی الگو استین رو کشید گفت ببر که زینبم از روش بکشه بعد چهار گذشت گفتم عکسشو بفرست منم بکشم یه عکس تار داد که هیچی مشخص نبود

اما درعوض هرکاری خاسته من کردم حتی چندین مورد پیش اومده مربی گفته بدوزید بیارید دوستم گفته بگو باهم کردیم 

بعد هر وقتم هرجا براش کار پیش میموند بهم میگفت من میرم تنها نباشه اون وقت من گفتم اون گفت نمیتونم بیام

منم الان باهاش سرسنگینم 

درکل یه اپشنی دارم هروقت بخوام میتونم ادمارو بزارم کنار

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

خب بهش میگفتی یه عکس بهتر بفرست

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
خب بهش میگفتی یه عکس بهتر بفرست

گفتم دیگه گف نمیفته که

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متنفرم از ایتجور ادما😒 چشم دیدن ک ندارن هیییچ تازه پروعم هسن بیخیالش شو کلن

همون دیگه

دوستای منم همینجوری بود ولی میدونی تهش چیشد؟تهش یه جوووری دشمنم شدکه خودمم باورم نمیشد

خیلیم حالم بده که واسع همچین ادمی وقت گذاشتم و کلی کمکش کردم

وگرنه من اصلا بخاطر بهم خوردن دوستیمون ناراحت نیستم.

پس همین بهترکه همین الان بذاریش کنار

البته تو بهتر میشناسیش

خرید و فروش ماشین  در کنارش سه چهار تا شغل دیگم دارم براچی

آخه خیلی دوست داشتم بدونم چه چیزی باعث میشه نینی سایت برای آقایون جذاب باشه که عضوبشن وبیان توش وقت بگذرونن،فکرمیکردم شایدبه شغل مربوط باشه، البته جسارت نباشه خدمتتون.

دوستای منم همینجوری بود ولی میدونی تهش چیشد؟تهش یه جوووری دشمنم شدکه خودمم باورم نمیشد خیلیم حالم ب ...

هوم