2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خوب این نشون میده لوسش کردی خب نازشو بخر الهی چه بانمک 😍😂

خخخ میبینی توروخدا کارامون خیلی بچگونس سر چیزای بیخود قهر میکنیم اون بیشتر قهر میکنه 

مثلا رفته تو ۳۱ سال 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
از کجا میدونی اتفاقا مردا زودتر پشیمون میشن اما به رو نمیارن

اره میدونم ولی تو ظاهر نشون نمیده میشناسمش 

خخخ میبینی توروخدا کارامون خیلی بچگونس سر چیزای بیخود قهر میکنیم اون بیشتر قهر میکنه  مثلا رفت ...

اتفاقا مردا هر چی سنشون بالاتر میره بیشتر لوس میشن😂😍

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون
اره میدونم ولی تو ظاهر نشون نمیده میشناسمش 

پاشو برو اشتی کن بلکه ما هم با خودمون بگیم کار خیری انجام دادیم تو این ساعت 😂😂😂

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون

والا من شوهرم رییس بازیم در نمیاره ولی من تحریکش میکنم رییس بازی دراره.چون حالش خوب میشه.حال اون ک خوب باشه حال خودم و خونم و زندگیمم خوب میشه.نازشو بخر اسی.هیشکی شوهر نمیشه.ولی با سیاست و زبون کارای خودتم بکن.اصطلاح عامیانه و بی ادبانش میشه بلانسبت شوهرامون خرش کن😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
پاشو برو اشتی کن بلکه ما هم با خودمون بگیم کار خیری انجام دادیم تو این ساعت 😂😂😂

خخخ اتفاقا خیلی خوب حرف زدی مررررسی واقعا حس خوبی دادی بهم❤🌹🌹🌹🌹

خخخ میبینی توروخدا کارامون خیلی بچگونس سر چیزای بیخود قهر میکنیم اون بیشتر قهر میکنه  مثلا رفت ...

شوهر من ۴۰ سالشه قهر میکنه اسی.چی میگی😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
2790
2778
2791
2779
2792