2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 59 پست
خوب شماها ک همو دوست دارید چرا این مدلی میکنید اخه من کاری به رفتارشوهرت ندارم اما خودت هم اشتباه کر ...

همش مثل رییسا باهام رفتار میکنه من مثلا میگم کنترلو که پیشته بده به من نمیده فک میکنه میخام مثلا بهش دستور بدم فکراش خیلی بیخوده 

خودم چجوری اشتباه کردم 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو بغل شوهرت هیچکی شوهرادم نمیشه چ مادر چه پدر چه خانواده .خانواده اصلیت اونه بعدم فکر کن مثلا با مامانت دعوات شده میتونی دل بکنی معلومه ک نه پس اینم همینطوره 

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون
من بودم میرفتم بغلش بدون هیچ صحبتی خودش استقبال میکرد و صحبتو شروع میکرد

نه این خیلی کینه ایه برم استقبال نمیکنه 

همش مثل رییسا باهام رفتار میکنه من مثلا میگم کنترلو که پیشته بده به من نمیده فک میکنه میخام مثلا بهش ...

میتونی بگی کنترل رو بده بهم بی زحمت عزیزم و تمام خب بزار احساس قدرت کنه وقتی دوس داره

برو تو بغل شوهرت هیچکی شوهرادم نمیشه چ مادر چه پدر چه خانواده .خانواده اصلیت اونه بعدم فکر کن مثلا ب ...

اره ولی اون خیلی کینه ایه یه ذره چراغ سبزم نشون نمیده من سرد میشم ازش 

اره ولی اون خیلی کینه ایه یه ذره چراغ سبزم نشون نمیده من سرد میشم ازش 

کینه ای باشه هم دو سه بار ببینه ک تو دوسش داری و پیش قدم میشی دلش اروم میشه 

خب عادی حرف بزن تموم شه بره

عادیو که حرف میزنیم ولی دلم برا بغلش تنگه بخدا خیلی کمبود محبت دارم دوست دارم یکی بغلم کنه اصلا محبت نمیکنه

واقعا عجیبه وقتی میدونی شوهرت دوس داره حس کنه قویه چرا بهش قدرت نمیدی وقتی میوونی خاصیت وجودش کینه ای هست چرا تو پیشقدم نمیشی خب شخصیتش اینطوره اما دلیل نمیشه ک دوست نداره

خب اگه مث رییس باهات رفتار میکنه راهش لجبازی نیس.فقط با زبون خوش میتونی تغییرش بدی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عادیو که حرف میزنیم ولی دلم برا بغلش تنگه بخدا خیلی کمبود محبت دارم دوست دارم یکی بغلم کنه اصلا محبت ...

آخی بیا بغلم عزیزم غمتو نبینم خوب میشین زندگی دیگه

واسه خوشبختی خودم خانوادم یه صلوات بفرست همین الان همین شما😂😜
واقعا عجیبه وقتی میدونی شوهرت دوس داره حس کنه قویه چرا بهش قدرت نمیدی وقتی میوونی خاصیت وجودش کینه ا ...

فقط این نیس که اگه به حرفش گوش کنم دیگه باید تا صورتشم ببرم بشورم

فقط این نیس که اگه به حرفش گوش کنم دیگه باید تا صورتشم ببرم بشورم

اخی خوب این نشون میده لوسش کردی خب نازشو بخر الهی چه بانمک 😍😂

2790
2778
2791
2779
2792