2777
2789
عنوان

عاشقای امام زمان بیان

122 بازدید | 16 پست

این اهنگ مال اقا امام زمان (عج) دانلود کنید قشنگه😍

https://dl.softgozar.com/Files/Media/Audio/GoleNarges_Farahmand_SoftGozar.com.MP3?2625872

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سپاس خیلی خوبه😍🙏

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز برای امام زمان و ظهورشون آیت الکرسی بخونید و با امام زمان درد دل کنید ،دلم براشون کبابه امام ...

امام زمان وجود منه عاشق همه امامام ولی اقا واسم یه چیز دیگس مذهبی نیستم اهل نماز و چادر نیستم متاسفانه ولی عجیب محبتش تو دلمه جوری ک دوست دارم هر ذکر وثوابی میکنم ثوابشو هدیه کنم به اقام😍دارم تلاشمو میکنم نمازمو شروع کنم دلشو شاد کنم

امام زمان وجود منه عاشق همه امامام ولی اقا واسم یه چیز دیگس مذهبی نیستم اهل نماز و چادر نیستم متاسفا ...

من خودم تازه یه ساله نماز خون شدم اینقدر پشیمونم که این همه نماز قضا دارم که نگو 😪ای کاش از همون ۹ سالگی من نماز هامو میخوندم الان اینجور شرمنده نبود همش حسرته

من خودم تازه یه ساله نماز خون شدم اینقدر پشیمونم که این همه نماز قضا دارم که نگو 😪ای کاش از همون ۹ ...

من وسواس دارم تو نجسات هر بار نمازمو شروع کردم نتونستم به وقتش بخونم و قطع کردم خدا میدونه ک چقد به نماز علاقه دارم 😞

امام زمان وجود منه عاشق همه امامام ولی اقا واسم یه چیز دیگس مذهبی نیستم اهل نماز و چادر نیستم متاسفا ...

خوب کاش به این شکر کمی مطالعه اضافه کنین...شور تنها خالی از لطفه ولی شور همراه با شعور دینی عالیه...اون خیلی خوبه... منم ی آدم کم شور و کم شعورم در این زمینه...

من وسواس دارم تو نجسات هر بار نمازمو شروع کردم نتونستم به وقتش بخونم و قطع کردم خدا میدونه ک چقد به ...

ببین منم همین جور بودم این راه حل داره ،اگه خیلی ببخشید باد معده داری وسط نماز ،اصلا نمازت رو نشکن و در مورد شما که وسواس دارید،یه وضو برای هر نماز کفایت میکنه حتی اگه باد معده وسط نماز باشه هم اشکال نداره و نمازت قبوله چون شما مریض هستی بازم برو بپرس و تحقیق کن وای اینو بدون که اگه نماز رو با همین سبک ادامه بدی وسواس هم درمان میشه 

ببین منم همین جور بودم این راه حل داره ،اگه خیلی ببخشید باد معده داری وسط نماز ،اصلا نمازت رو نشکن و ...

این دفعه ک شروع کردم انشاالله میخوام همین کارو بکنم این همه تا حالا رعایت کردم چیشد به کجا رسیدم فقد از خدا دورم کرد میخوام همه سعی و تلاشمو بکنم ک اهمیت ندم تا بتونم نمازمو ادامه بدم ❤️

آفرین ،خدا کمکت میکنه🌹 

لطفا برام دعا کن بتونم شروع کنم و ادامه بدم کم نیارم این دفعه 🙏 

خوب کاش به این شکر کمی مطالعه اضافه کنین...شور تنها خالی از لطفه ولی شور همراه با شعور دینی عالیه... ...

میدونم لیاقت دوست داشتنشو ندارم میدونم باید اونی بشی ک اقا دوست داره و من نیستم