s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان چی بخورم..؟ 161 بازدید | 21 پست چی بخورم سری پریود شم؟الان9روزه از قط دوفاستون میگذره ولی هنوز نشدم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/07/16 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمزارطلایی عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1280 جاریم عسل طبیعی خورده بود فوری پریود شد بی توقع مهربان باشیم...
hane86 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3948 زعفران آویشن خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 قیطران دم کن بخور عطاری بگیرم؟میشه طریقه مصرفشو بگی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
فرنوشا۷۸ عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 8166 اویشن.سیاه دونه.رازیانه. عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 زعفران آویشن خیلی خوردم زعفران ولی نشدم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 جاریم عسل طبیعی خورده بود فوری پریود شد عسل طبیعی گیر نمیاد،مطمئنی طبیعی بود؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 شاید بارداری لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اول بی بی بزن اگه منفی شد زعفران خالص دم کن بخور زدم منفی بود،ولی حالت تهوع و درد تخمدان دارم همش حس میکنم ی چیزی زیر شکمم سنگینی میکنه ولی دیگه خسته شدم میخوام زودتر پریود شم داروهامو مصرف کنم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
intjjj عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4780 عطاری بگیرم؟میشه طریقه مصرفشو بگی اره همونجوری بابونه دم میکنی اینم همینطورهیعنی روی شعله خیلی کم باشه یا اصلا مستقیم رو شعله نباشه
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اویشن.سیاه دونه.رازیانه. طریقه مصرفشوبگو عزیزم🙏🏾 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 شاید بارداری بی بی زدم منفی بود به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
گندمزارطلایی عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 1280 عسل طبیعی گیر نمیاد،مطمئنی طبیعی بود؟ آره خودش گفتمامانش خونش تو روستا هست اونجا بعضی وقتا اهالی خودشون عسل درمیارن از کندواونم کندو طبیعی بی توقع مهربان باشیم...